supermananne Doğum yapalı 22 gün oldu acısı geçmiş gibiydi ama bugün acıyor yürürken vs normal mi yoksa doktora gitsem krem vb verir mi dikişini aldırdım 10 gün önce
aybarsmom34 supermananne Normal gibi geldi bana. Ben rahat oturup kalkıyordum ama hala daha ağrısı oluyordu. Siz tabi isterseniz yinede doktorunuza danışın
neslika supermananne ilk zamanlarda bir gün ağır kaldırmıştım o gün ve ertesi gün ağrımıştı. Sonra geçti. Belki yorgunluktandır ama devam ederse doktora gidersiniz.
babymamma supermananne ağrı sızı normal oluyor genelde dışı iyileşsede içerisi anca iyileşiyor ama 40. Gün kontrolünde yine de belirtin ağrınızı
supermananne neslika tabi tempolu oluyor gün içerisinde çok işle ugraşmışta olabilirim ondan olabilir
babymamma supermananne kesinlikle gidilmeli doğum türü farketmeksizin 40. Gün 6. Ay ve 1. Yıl kontrolüne aksatmadan gidilmesi gerekiyor daha önce bununla ilgili detaylı bi bilgilendirme başlığı açmıştım nesenleriyle birlikte oraya bakabilirsiniz
supermananne mhrcnnn estetik veya yapıştırma olunca alınmıyor benim ilkinde dikiş aldırma yoktu bunda var
Kontes0011 supermananne evet bende farketmedim arkadaşım demişti ondan olmuştur diye ona da öyle olmuş
esraekin2019 Yorulduğunuz zamanda ağrı olur kendinizi kasarsanızda tam olarak düzelmesi biraz sürüyor
esraekin2019 supermananne evet dikkat etmek gerekiyor benim 1.5 sene geçti şuanda ağrı hissetmiyorum yorulsam bile ama en azından bir kaç ay daha kendinizi çok yormayın
supermananne babymamma bulamadım sayfanızda o başlığı çok geride sanırım ama önceki doğumumda gitmemiştim bunda gideyim de kadın doğuma mı randevu alıp gideyim