Mommyhann laura_ o ilacı kullanmadan ateş düşmedi bizde 3 4 gün anlayamadık sonra anlasıldı kullandık geçti
aysssssss laura_ aynı şeyi geçen hafta yaşadım ne devlette ne özelde çare bulamadım ilaçlar duş hiç bişey geçirmediz özel bı kliniğe götürdüm Corona testindeki gibi burnundan sürüntu aldılar ve domuz gribi çıktı şuan bebeklerde yayginmis seni korkutmak istemem ama gittiğinde bı baktır istersen
aysssssss laura_ aynı bu semptomlar vardı bebeğimde heryerini delik deşik ettiler sadece kafası atesliydi
aysssssss Ayy çaresizliğini hissediyorum bende aynı böyleydim korkma ama yukarda demiş ya influenza diye o işte domuz gribi diğer adı korkma ama geçecek
aysssssss laura_ canım bebeğin çok küçük belli olmaz benimkinde istemedi bide onun ilacı var dur bakım yazım adını onu verince hemen toparlıyor ateş içinde bı fitil soylicm o düşürüyor yani bnm oğlumu sadece o düşürdü
Gmzkrgz laura_ çok geçmiş olsun şuan ki salgın için çeşitli virüslerin olduğunu söylüyorlar. Benimde oğlum 19 aylık şuan ilaç kullanıyoruz influenza dedi doktor onun ilacını verdi. Aynı şekilde başı çok sıcak ve dirençli . İlaca rağmen 1.5 saatte düşüyordu ateşi. Şimdi daha iyiyiz çok şükür. Bir götürün isterseniz. İnfluenza domuz gribi gibi çeşitli salgın dolaşıyor ortalıkta
aysssssss Enfluvir bu grip için verilen , ateşini düşüren fitilde paranox s bunların bı prospektusune bak istersen uygunsa nöbetçi eczaneden fitili alabilirsin ama test olumlu olursa zaten enfluviri direk yazar doktor