Gakkoyenge benim kızım herşeyi yiyor ayrıca ettiği tek şey tavuk onu kendim evde dürüm şeklinde yaparsam yer yoksa hiçbir şekilde yemez. Ama bir sürü şey olabilir bilemiyorum bebeğinizin az da olsa sevdiği bir sebze varsa onu değişik şekilde kullanabilirsiniz.
Benim kızım çorba hastası her türlüsünü içer un çorbası domates,tarhana, mercimek,yayla ,şehriye ,balkabağı,brokoli, erişteli yeşil mercimek ,tavuklu şehriye ,pırasa çorbası aklıma bunlar geldi.
Her yemeği verebilirsiniz Hepsinden veriyorum ama yine yazayım vermediğiniz varsa . Fasulye ,börülce , ıspanak ,pırasa, karnabahar,mücver ,kapuska , yaprak sarma ,dolma patlıcan biber, mantı, bulgur pilavı yoğurtlaması , köfte ve köfte ile yapılan her yemek ,patates yemeği yani bir dünya şey çıkar ev yemekleri yiyor zaten ne yapsam onu yiyor. Yemek istemediği zaman zorlamıyorum iniyor aradan 1 saat geçiyor acıktım diyor bu yemek var annecim diyorum hayır derse o zaman yarın kahvaltı yaparsın diyorum 20 dk geçmiyor anne yiycem diyorum önüne koyuyorum yiyor.kendi yemiyorsa kendisinin yemesini sağlayın hoşuna gider veya oyun oynayın yarış gibi hevesi olsun.