Canimbenim65 Arkadaşlar prematüre bebeğim var 31 haftalık doğdu suan 7 ay 10 günlük ama düzeltilmiş yaşı 5 ay 10 günlük hala tam oturamıyor sizce normal mi
Cilekbiskuvi Canimbenim65 Normal çünkü yanlış hatırlamıyorsam ikizlerim 8. Ay ve diğeri de 9. Aya doğru oturdu. 33+6 da doğdular.
ylmazz Her bebek farklı , doktor sıkıntı görmediyse hiç bir konuda yani gelişimi normal ise bir şey olmaz .. benimde oglum prematüre bazı aynı aylık bebeğin yaptıklarını yapmıyor ama doktor gayet normal dedi bi problem görmedi
fisnereceli Oğlum 33+5te doğdu. Kronolojik 8 ay 25 günlük düzeltilmiş 7 ay 23 günlük. Hala desteksiz oturamıyor. 2 dk duruyor sonra hooop yıkılıyor :) yavaş yavaş olacak merak etmeyin, geç olsun güzel olsun ❤️
fisnereceli Canimbenim65 hayır canım olur mu öyle şey :) hiç öyle şeyler düşünüp canınızı sıkmayın. Oğlum çok geç dönmeye başladı mesela benim son 1 aydır dönüyor ondan önce sıfır hareketti. Ben çok ağladım dert edindim ama sonra şükürsüzlük ettiğimi düşündüm. Sağlıklı olsunlarda yavaş yavaş hallolur gerisi. Oyun matına koyuyorum mesela en fazla 2-3 dk oturuyor sonra düşüyor hemen :) bide herkesin dediği gibi her bebek kendine özeldir, belki geç oturacak ama çabuk yürüyecek. Pozitif kalmak en iyisi ❤️
fatmaa12345 Canimbenim65 yine premature olduğu için fiziğe götürebilisn cunkh erken doğdukları için bide kuvezde kaldıkları için bazı şeyleri geri oluyor normal çocuklara göre yürüme oturma konuşma vs gibi
irosunannesi Benimde bebeğim 30 haftalık doğdu düzeltmiş 6 aylık 5 dk falan oturabiliyor arada dengeyi kaybediyor çok normal bunlar zamanla dengeyi sağlar
ysmnabd Canimbenim65 çok erken doğmuş annesi daha vakti var 10. 11 aya kadar bekle. Benim bebeğim 35 de doğdu şuan 7.5 aylık oturamuyor herkes de oturması lazım diyip sinirlerimi bozuyor