mgkurt bebeğim 3 ay bir haftalık doktor kontrolünde doktorumuz kalpte üfürüm var fakat takip edeceğiz ilerleyen aylarda kendiliğinden geçebilir dedi. daha önce böyle bir durum yaşayanınız oldu mu?
birprens_birprenses mgkurt benim bebeğimde de vardı doğum sonrası ilk kontrolde söylemişti zamanla kendiliğinden geçti büyüdükçe düzeliyor merak etmeyin şuan 1 yaşında ve gayet sağlıklı 🌼
BirerkekBirkiz mgkurt benim bebeğimde kalp açıklığı varmış üfürümün farklı türü kapanmaz dedi doktorlar iki yaşında ameliyat olacakmış 😔 sizinki kapanan türden demekki söylemişler içiniz rahat olsun Allahın izniyle kapanır kendiliğinden
rachelgreen_ Benim bebeğim 3 aylık her kontrolde doktoru söylüyor çok hafif var diyor genelde kapanır diyor zamanla
Bkbllog mgkurt kapanan var kapanmayan var kardiyolojiye gösterin bizim 5.ayda öğrendik 1 yaşta muayenede çok küçük kapatılmasına gerek yok dendi ama 6 ay sonra tekrar çağırdı
sahinn61 mgkurt mutlaka pediatri kardiyoloji takipli olum benim oğlumda da yemi doğduğunda vardı şuan 6 yaşında hala takip ediliyoruz herhangi bir sorun yok çok şükür ameliyat falan ama takip edilin mutlaka çok geçmiş olsun🌸
JuliJuli06 mgkurt benim yegenimde vardi suan 7 yasinda bi sorun yok cok sukur. Kontrolleri ihmal etmeyin cok gecmis olsun Allahin izniyle gecer kalbinizi ferah tutun
mseyma mgkurt çoğu bebekte oluyor ve bir yaşına kadar çoğu kendiliğinden geçiyor. Bir yaşında tekrar kardiyoloji ye göstermek gerekiyor
gmo Canım öncelikle çok geçmiş olsun Bizimde doktorumuz üfürüm gördü kardiyolojiye yönlendirdi o doktor kendiliğinden geçer dedi ama sende kesinlikle bir kardiyolojiye göster
kuzeyyy07 mgkurt benimde bebeğimin 1 aylık kontrolünde doktorumuz üfürüm var dedi. Kardiyolojiye sevk etti. Gittik pazartesi günü. Zararsız üfürüm. Kontrol sadece dedi. 4 aylıkken tekrar gelirsiniz dedi
Pinpony mgkurt evet bizde de vardı. Hatta kalbinde delik vardı birkaç tane. Kapandı çok şükür. 2 yaşına doğru ufurum de çok azaltmıştı. En son doktor artık endişe edilecek bue durum yok dedi 2,5 yaşında
gmo mgkurt kardiyoloji doktoru kendiliğinden geçer dedi öyle de oldu doktorumuz daha sonra baktığında bir sıkıntı yok dedi çok şükür