Kızlar merhabalar…
2 yaşında bir kızım var aynı zamanda çalışıyorum yaklaşık 9 aylıkken işe döndüm. Annem ve kayınvalidem sırayla gelip bakıyorlar. Ama 2 yıldır çok yoruldum mahvoldum. Bi yandan işe bi yandan eve koşmaktan eve gelenle anlaşma yolu bulmaktan çok yoruldum. Anneler de çok aktif değil sadece çocukla ilgileniyorlar sağolsunlar çok uzaktan kendi düzenlerini bırakıp yardımcı olmaya geliyorlar ama onlarla da çok zor oluyor, eşim de yoğun çalıştığından ben çok yoruluyorum ve hiçbir şeye yetişemiyorum . Kızım da çok zorluyor her dakika oyun ilgi ister tek başına hiç durmaz evdeki işleri çok zorlukla yapabiliyorum genelde.
Eşimle de bi sogukluk oldu epeydir yoğun çalıştığı için ve her şeyle ben ilgilenmek zorunda kaldığım için yazdan beri çok uzaktık birbirimize. Bide evde birisi olunca rahatsız oluyorum iyice uzaklaşıyorum. Kızım da ayrı yatmaya alışamadı zaten doğduğundan beri eşimle uyumuyoruz . Her neyse eşimle konuşup biraz sorunlarımız üzerine yol katettik onun üzerine akşam bi yakınlaşma oldu. Aylardır da bir şey yaşanmadığı için ilk defa başımıza bir şey geldi. Normalde prezervatif ile korunuyoruz ama biraz geç taktık sanırım eşim orgazm olmadan bi miktar boşalma gibi bir şey yaşadı ilk defa oluyor diyor anlam veremedik benim de reglim biteli 1 hafta olmuştu. O gün hamile kaldıgımı düşünüyorum test yapmak için erken bir şey de yapamıyorum ama ilk hamileliğim gibi kasıklarımda agrılar kasılmalar oluyor sanki dolu dolu .Yani aylar sonra ilk kez bir şey yaşadık onun sonucunda da kendime yine dert edinmeyi başardım. Gerçekten çok yoruldum. Bir an önce test yapıp sonucu öğrenmek istiyorum.
Dertleşme postudur.
(Korunmayla ilgili postlara,kazara yanlışlıkla gibi ifadelere çok kızardım ama saçma bir şekilde başıma geldi.)
Çok üzgünüm