luvbeingamom canparem11 ecowell kullanıyorum bir kutu daha bitmedi 8 aylığız, çok memnunum. Diğer markayı hiç kullanmadım.
Sunismyson canparem11 ecowell kullanıyorum 9 aydır diğer markayı hiç duymadım çok memnunum konak oluşumunu engelledi saçlarını da uzattı🙏🏼 içeriği de temiz göz yakmıyor ağzına girse bile sıkıntı yaşamıyorum
1pekmom_ canparem11 21 aylık kzıım ecowell kullanıyorum çok memnunum saçıda gerçekten çok güzel uzattı
canparem11 Sunismyson bende ecowel aldım canım ama sanki yumuşacık olmuyor gibi geldi ama şuan benim için önemli olan saç uzatmadı beline kadardı saçları kestirdim aşırı pişmanım hemen uzasın istiyorum 🥹😂 Mustela kullandım bu zamana kadar çok gür ve uzundu
canparem11 aden_26 nasıl canım sence biraz bahseder misin uzatıyor mu saç dedikleri gibi çocuk yumuşacık oluyor mu
aden_26 canparem11 evet benim arkadaşımin kızı var 2,5 üssünde onun önerisi ile aldım. Diğer marka hakkında bilgiim yok . Pureseedden memnunum ben,
Gldme 1pekmom_ bende uzun zamandır kullanıyorum ama benim kızımın saçları uzamadı gören kestirdiniz mi diyor:/