mom97X Instagramda para kazanmak için bir sayfanın en az kaç takipçisi olması lazım ? Ve o sayıya ulaşınca reklam almak için kimler nasıl bizle iletişime geçiyor ?
Birdunyabircennetannesi mom97X Takipçi olmasa da reklam açabilirsiniz İşletme hesabına çevirin hesabınızı sonrasında gönderiyi öne çıkar diyip çıkarıyorsunuz
alinduhatg mom97X trendyol ve Hepsiburada ile çalışmak için 30 bin üstü olmanız lazım bunun için sponsor olabilirsiniz bır kaç kez büyük takipçi sayfalara ama daha önce bu işe girişmeden elinizde en az 10 tane içerik olması lazım kı günlük paylaşım yapabilmek lazım
mimikkralicesi Birdunyabircennetannesi bu şekilde yapınca parayı ödeyen biz oluyoruz gönderimizin daha fazla kişiye görünmesini sağladığı için
xdenoo Sayıyı bilmem de markalar içeriğe göre mail veya özel mesaj yolu ile iletişime geçerler diye tahmin ediyorum
Birdunyabircennetannesi mimikkralicesi Evet takipçi de geliyor bu şekilde Ben satış için sordu sanmıştım Ama sponsorluk içinmiş
Birdunyabircennetannesi mom97X Canım bu Instagram reklamı Kendi sayfasının reklamı Yani işletme hesabına çevirip direk verebilirsiniz Siz trendyol hepsiburada sponsorluğu mu soruyorsunuz