momikaa Ebrubulut genelde 10 gr civarı satınca değer kaybı olmuyor 22 ayar bileziklerle aynı işçilikli olanların değeri düşüyor
SevimliHayaletCasper Ebrubulut her alış satışta illa ki değer kaybı olur. Yatırım yapmak istiyorsanız gram yapıp atın daha az kayıp olur. Ama yok arada takarım diyorsanız ajdalarında işçiliği yok uzun vadede kaybetmezsiniz. Gramı istediğiniz kadar oluyor 9′dan başlıyor.
damladll Ebrubulut her zaman gittiğim kuyumcuya sorduğumda, bilezik her zaman kayıp ettirir ajda falan hikaye gramı ve ayarı aynı olan başka bir bilezikte alsan ajda da alsan aynı kaybın olur, dedi
allwrite Yatırımlık bilezik modellerinden. Standardı 9-10 gr ama isteğe göre de yapıyorlar, 15, 20 vs Altın altın, alınmış alınmıştır 🙂↔️ 22 veya 24 ayar işçiliksiz herhangi bir şeyden zarar etme ihtimaliniz yok
goncaarslan Kısa vadede zarar edebilir ama uzun vadede kesinlikle zarar etmiyor genel de 10 gr civarı oluyor siz bütçenize göre daha fazla gram alabilirsiniz 10 gr altında olmuyor
senahicret Ebrubulut tanıdık bir kuyumcu var. O hurda bileziği tavsiye ediyor yatırım için. Bir diğer kuyumcuya daha sorduk. O da külçe altın yatırım için tavsiye etti.
ayran Ebrubulut bence ajda almanı tavsiye etmem yinede siz bilirsiniz 10 gramlık 3 lü burmalar oluyor hem bükülmüyor ben ondan almıştım düğün zamanı ailem takması için ajdalar cabuk eğilip bükülüyor cok dayanıklı olduğunu düşünmüyorum ablam 1 tane almıştı kendisine merak edip bune yamuldu dedi hep elindeydi beğenmedi bende burmaya çevircem seninkiler güzeldi dedi kuyumcuda bi bakın derim
kums Ebrubulut yatırım için en iyi bilezik Ajda diyorlar bendede 2 tane 10 gr lik var çok memnunum ben uzun vade de güzel kazandiriyor
Kuzucukhanim1289 Ebrubulut yok canım hiç bir kaybı yok en iyi yatırımlardan biri. Yamuldu vs olmaz 10 gr da pek ama elinde varsa 15 grm olandan al hem gr mi fazla kalın duruyor hemde çok şık😍