suhedaaaaa Bebeğim 3 aylık, sadece anne sütü alıyor. Dün ve önceki gün kaka yaptı. Bugün osuruğu kokulu baya, benim yediklerimden kaynaklı olabilir mi?
suheyla92 suhedaaaaa icerde birikmis diski varsa kokar genelde ama daha ck kucukmus bilemedim ustte kalsin
beyzzsenturkk_ suhedaaaaa kızım 2 yasında hala ne zaman osursa odayı terk ediyoruz bebekken daha fenaydı tabi şu an yine sadece odadan cıkmakla kalıyoruz 😂😂😂😂 osuruk bu yani tabi ki kokacak hello kitty değiller ya
asliiiiiiiiiiiiiiiii suhedaaaaa merhaba aynı aylarda benim bebeğim de olmuştu hatta korkmuştum ek gıda almıyor ama niye böyle diye ama sonra geçti gitti ama anne lahana ve karnıbahar yediğinde oluyor bebekte 😀
suhedaaaaa suheyla92 Rota vs. korkuyorum ama ishali yok alerji testi de yaptırmadık bu ikisinden endişelendim ama normal de olabilir belki .
Grimor88 Gazı kokuyor deseniz daha iyi olurdu osuruk kokması diye görünce bi kahkaha bastım hdösbsmsk
beyzzsenturkk_ suhedaaaaa bilirim.. bi gün kızım pusette otururken anakucapında işte altı hava alsın dedim daha 6 aylık falan sen büyük bir gaz patlamasıyla ne var ne yok etrafa saçtıra saçtıra sıç😂😂😂😂😂 inan kokusundan anladık vallahş gözümüz görmedi eşimle bi anda ıyyy bu ne kokuyo dememizle başımızı cevirmemiz bir oldu muhteşem ötesi bi kokuları var dur daha bu ne ki😂😂😂😂😂
Grimor88 suhedaaaaa hahahakakals niye bu kadar çok güldüm bilmiyorum ama teşekkur ederim osuruklu bebeğin annesi 😂😂
suhedaaaaa beyzzsenturkk_ 😂😂 havalansın diye ne zaman bıraksam benim koltukları suluyor oğlum, henüz kaka maceramız olmadı. 😂😂 ayy çok güldüm, gergadanlar kaka yaparken böyle kuyruklarını sallar, b*klar etrafa saçılır sizinki de öyle olmuş herhalde aahahaha 😂😂😂
suhedaaaaa berrakyagmur Düşünüyorum değişik bir şey de yemedim, tövbe yarabbim koca adam gibi çıkıyor çocuğumun gazı 😅
berrakyagmur suhedaaaaa değişik yemenize gerek yok özellikle takviye edici gıdalar çok pis korkutuyor cidden 🙈
eozlem Ay benimki de 5 aylık olacak felaket kokuyor ya hxhdhhdjd Benim oğlan doğduğu günden beri cayır cayır osuruyor bir de. Altını açınca hele, kaldırıyor bacakları tartartar yüzüme doğru salıyor hdhdjjds