metinaras1 ademe bizim uyku düzenimiz şu bir aydır hiç yok denecek kadar gecede öyle Çok uykusuz yorgun ve bitkinim
gmz1991 ademe 14 ay 10 günlük. Son bir aydır bazen bir bazen iki gündüz uykusu yapıyor. Tam bi düzeni yok malesef.erken uyanırsa iki kez uyuyor. Uykusunu alarak uyanırsa tek uyku uyuyor. Sizin düzen nasıl
ademe metinaras1 biz gündüz tek uykuya düştük ikincisine çok direniyordu yarım saat uyuyup uyanıyordu tek uykuya geçtiğimizden beri de gece çok sık uyanmaya başladı
ademe gmz1991 sabah 8 de uyanıyor ½ gibi öğle uykusuna yatıyor en fazla 2 saat uyuyor 10 da gece uykusuna geçiyor
metinaras1 ademe oğlum gündü bir sefer uyuyor iki saat falan akşamda 12. 1 de uyuyor ve gecede her saat kalkıyor ve dişte çıkarıyor. Anlamadım gitti çok yıpranıyorum bu aralarda yatılı misafirim de var çok zor oluyor
gmz1991 ademe aslında düzeniniz güzel ama geçiş dönemi olduğu için bi süre zorlar belki. Bizimki de gece çok sık uyanıyor tek uyku yaptığı zamanlar özellikle. Sürekli kıpır kıpır uyu uyan çok zor geciyor
ademe gmz1991 tek uyku yapmaya erken mi başladı acaba benim ki diye düşünüyorum sadece gece uyanmalar bizde de var
gmz1991 ademe uyku saatine kadar rahat dayanabiliyorsa erken değildir ama huzursuz oluyorsa erken olabilir. Iki uykunun ilkini kısa tutsanız ikinciye direnmez belki o kadar.