Semra0505 Arkadaşlar rezene çayı bi benim mı sütümü azaltıyor ne zaman içsem azalıyor sebebini bir türlü anlamadım nasıl demiyorsunuz ve içine şeker atıyor musunuz ben kaynatiyorum 5 dk 10 dk bekletip içiyorum ama çok şekerli olarak
Deletedmom020 Semra0505 cnm kaynayınca etkisi gidiyormuş ben suyu kaynatıp ocagı kapatıp rezeneyi atıyorum 10 dk bekliyorum
Bahar1425 Semra0505 rezene benim sütümü de azalttı ayrıca bebeğimin gazını arttırmıştı. Bıraktım içmeyi normale döndük her bünyeye herşey aynı etkiyi göstermiyor maalesef
Bahar1425 Semra0505 en güzel süt uyumakla geliyor bulduğun her fırsatta uyu. Ben öyle yapıyorum bıraktım yemek yapmayı işi gücü. Bebeğim her uyuduğunda bende uyuyorum.
FatosYK Semra0505 ben humana kimyonlu rezene çayı içiyorum bir haftadır yoktu bitmişti bugun aldım tekrar sanki sütüm azalmış gibi hissettim
Semra0505 Bahar1425 öyle fırsatım olsa keşke 3 tane çocuk gece zaten uyuamıyorum uyumuyor bebeğim gündüz de diğerleri var bi azalıyor bi çoğalıyor günü gününü tutmuyor
Semra0505 Berat_elif etkiden değil de canım azalıyor sütüm gaz problemimiz var tüketmek istiyorum ama olmuyo
Bahar1425 Semra0505 uyumadıkça meme yumuşak kalır canım. Ama bak ben memem yumuşak diye mama verdim 15 gün. Fazla kilo almış. Bende sütüm yok sanıyordum. Hemşire kızdı sütün var meme yumuşak olsa dahi sütün gelir Çeşme gibi düşün dedi. Çektikçe gelir dedi. Ben mamayı bıraktım sonra. Sağıyordum süt gelmiyordu. Demekki bebeğim çektikçe geliyormuş. Çişinden anlarsın aslında günde 4.5 kere çiş bezi değişiyorsan. Her aldığın bez çişli oluyorsa doyuyor demektir
ertugrulbey19 Ben de her sabah kahvaltıda iciyorum sallama poşet rezene. Suyu kaynatıp döküyorum 5 dk demlenince yarım çay kaşığı kimyon koyuyorum. Ben sütümle ilgili de gazla ilgili de bi sıkıntı yaşamadım. Aksine sütü arttırıyor diye biliyorum ben de
Berat_elif Ben sallama degil tohumunu kaynatiyorim. Ve güzel süt yapiyo. Baska bseydn olabilir belki . Bol bol havuc yiyin cok guzel sut yapiyor.
Burcu58 Semra0505 bende kullandım ama poşet çay değil tohumunu aldım suyu kaynatıp bir çay kaşığı rezene atıyordum biraz demlemesini bekleyip içiyodum bana çok yaradı gazıda bayağı bir engelledi ama herkesde aynı sey olacak dıye bır kural yok belki size yaramamış olabilir eğer azalttığını düşüyorsanız tüketmeyin bence
Emoss Semra0505 ben 1 dk kaynatiyorum 5 dk beklettikten sonra içiyorum ama rezene tohum halinde baya arttırıyor işe yaramiyorsa kuru dut ye oda çok arttırıyor
Gulcan23 Semra0505 merhabalar yanlış kullanımınızdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum benim bebeğim 15 aylık oldu hala içiyorum şekerin hiç bir faydası yok eğer normal toz şeker kullanıyorsanız rafine edilmiş bi ürün aksine Zararı var lütfen kullanmayın. Rezeneyi havan varsa biraz dövün yoksa normal de olur. 1 tatlı kaşığı rezene üzerine 1 kupa kaynamış su dökün demlemeye bırakın 7-8 dakikada hazır. Kaynatırsanız hiç bi faydasını alamazsınız sevgiler 🌺