metemmm24 Zıbın takım biberon puset karışık erkek bebek ürünleri yenidoğan 3 ay 6 ay karışık bazıları hiç kullanılmadı hepsi temiz lekesiz İstanbul Avrupa yakası elden teslim edebilirim eşim motorlu kurye fiyatları yüksek tutmayacağım maksat elimden çıksın beğendikleriniz için yazın kızlar fiyatta söyleyebilirsiniz anlaşırız
meleklerinannecigi metemmm24 merh metemmm24 merhaba bir aylık oğlum var sadece kıyafetleri ve biberonu almak istiyorum ama kargo ile olur anca göndere bilir misisnşz
Meri-Mel metemmm24 Merhaba ilk attığınız resimdeki zibinlar beyaz 5 tane olan kaç aya uygun ne kadar?
cennetkusum16 Hepsi toplamda ne kadar? Satıldılar mı ihtiyaç sahibi Bi tanıdığım var ona almayı düşünüyorum
cennetkusum16 metemmm24 canım sordum arkadaşa bayağı sıkışmış maddi olarak hepsi çok güzelmiş ama almaya gücüm yok dedi. O yüzden alamıcakmis başkasına satabilirsiniz teşekkür ederiz 🌸
anneyimbennnn82_ Kız cocugum var 6 aylık, küçük olsaydı erkek ürünleri olmasına rağmen asla kacirmazdim bu fiyata 🌸🌸🌸🥰
metemmm24 anneyimbennnn82_ çok teşekkür ederim güzel yorumun için ❤️🥰 bebek hızlı kilo alınca hepsi tertemiz kaldı bazılarınıda giydirmeyi unuttum 😂
B1558 anneyimbennnn82_ anneyimbennnn82_ benim kız çocuk kıyafetlerim var wp den yazarsanız görsel de iletebilirim 0beşyüzyediyüzatmışiki0112