Merhaba anneler eşim grip oldu çok ciddi hastaydı evde maskeyle gezdi baya önlem almamıza rağmen büyük ihtimalle bebeğe geçti. Gece emzirmek için kalktığımda çok ateşi vardı ölçtüm 38 dereceydi sonra ateşini düşürdük. Oğlum tiroit hastası sabahına hastaneye gidecektik tükürük bezler varmı diye ultrasona girecekti. Troitleri kontrol altında bu arada ilaç tedavisi görüyor. Hastaneye giderken yine ateşlendi yine düşürdük falan, aciledr gittik bakter var ağzında grip oldu dedi doktor antibiyotik verdi, bu süreç böyle geçti 3 gündür hasta antibiyotik tedavisine başlandı. Doğduğundan beri güzel emiyordu mama asla vermedik 2 ay 24 günlük şuan kilosuda iyi 6500 kg. Emmesinde hiç bir problem yoktu. Oğlum grip oldu, Bugün hastalığının 3. Günü, ben bugün doğumdan sonra ilk defa regl oldum. Normaldede çok gazlı bi çocuk, normalde de huzursuz bir çocuktu ama hastalandığından beri çok daha fazla huzursuz bugün sabahtan beri emiyordu bir problem yoktu ama akşam emmeyi reddetmeye başladı memede çığlık çığlığa, gazını çıkarıyorum altını alıyorum rahatlatıyorum ama yinede memeyi asla almadı çok direndi bende aç kalmasın diye çok fazla ısrar ettim. Saatlerce aç kaldı ve sürekli ağlıyor memeyi defalarca teklif ettim ve her seferinde çığlık attı çok ağladı almadı. Sütün tadı değiştiği için mi almıyor yoksa grip olduğu içinmi? Bunu test etmek için memeye çok az reçel sürdüm şak diye aldı, sonra tekrar vermeye çalıştım almadı. Samplex gaz damlası veriyorum çay kaşığıyla tatlı diye alıyor calpol alıyor mesela hemen arkasından çay kaşığıyla sütümü verdim yine ağladı almak istemedi. Sizce sebebi ne olabilir, memeyi bırakırmı? Yada memeyi alırmı alması için ne yapmalıyım? Lütfen yardım edin. Akıl verin bana. Bu arada çok detaylı yazdım uzun oldu biraz kusura bakmayın. Bugün çok ağladım çok çaresiz kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum, memeyi bırakır diye çok korkuyorum.