umay0924 öncelikle çok geçmiş olsun. Carpol ve dolven dışında ilaç vermenizi önermiyorum. Doktorların geneel işi o ilaç yazıp göndermek. Korkma korkutma kendini carpol ver 3 saat sonra dolven ver 6 saat arayla tekrarla bunu ateşini takip et sürekli . En büyük hata sirkeli su sirkeli su ateş düşürmez sadece suyla yapın biraz soğuk olsun hatta bir tasın içine su doldurun ve içine 2-3 tane buz atın sürekli gel git şekilde bebeğinizin eklem yerlerinine başına ensesine koyun çekmeyin bekletin o şekilde ısındıkça geri alın tekrarlayın. Sakın olun sürekli emzirin sık sık uyumak ister dinlensin ama gözünüz üstünde olsun 2 saati geçmesin derin uykusu. İlk anneğim benimde herşey tecrübe oldu 2 havale geçirdik allah kimseye yaşatmasın bizede yaşatmasın öldüm sandım resmen çok araştırdım çok doktor gezdim en son paraya kıydım özel doktora götürdüm verdiğim paralar helal hoş olsun ama beni adınlattı. Dediğim gibi yapın uygulayın ılık duş aldırın üstünü fazla sıkı giydirmeyin ayağında ince çorabı mutlaka olsun. Tekrarsan çok geçmiş olsun büyük salgın var bizimkide hasta gözüm hep üstünde inşallah geçicek biticek .