umossss Selam kızlar bebeğim 7 aylık 120 CC mama içiyor normalmi çok az degilmi CC si yani 7 aylık olmasına göre
xcaglaaa umossss benim kızım 2 aylık olacak çok fazla emmiyor beni 90 cc veriyorum ama doymuyor bende 120 veriyorum 3 saate bir yiyor
umossss goldengate az yiyo ama 2 3 saatte bir yiyor aslında ama artık beslenme süresinin uzayıp CC nin artması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum acaba
goldengate umossss her bebek farkli benimki 6 aylik 150-180 arasi iciyor,istahli bir bebek. Doktoruna sor eger gelisimi normalse sorun yok zaten,bende cok endiseliydim cokmu yiyo bebegim nolcak falan diye ama doktoruma gore hareket ediyorum
yaren1106 2 gün sonra 7 aylık olacağız 5 gün öncesine kadar 120cc içiyordu kızım 2 saatte bir mamasını içer suan 150 cc olarak devam ediyoruz eger kılo alımı iyiyse bence sıkıntı olacak bir şey değildir tsbi doktorunuz daha iyi bilir ama canınızı sıkmayın bu arada cc çoğaltmak isterseniz bir kaç gün 150 cc yapın mamayı
Kupeklergiremez Benimde 4 aylık değişiyor bazen 150 içer bazen 120 bence beslenme aralığı önemli şimdi 150 içersin 4 saat sonra acıkırsın 100-120 içip bir saat E bir beslenirsin buna dikkat ettikten sonra sorun bence mesela beslediği an not edin saatini ikisini kıyaslar ne kadar içtiğini ona göre karar vermiş olursunuz E doktorunuza da yeterli bilgi verirsiniz daha sağlıklı bir iletişim olur