09-bermuda Kızlar selam eşimin dedesi ölmek üzere dr. Söyledi 😕 Onun için kaç bin tesbih çekmek lazım hangi dua açıklayıcı bilgi verebilen hayor duası bol olsun🙏🙏
siyahinci002 09-bermuda 09-bermuda ben bir din hocasıyım. Her ne kadar şu kadar tesbih vb sayılar ile belirtilse bile Allah katına gidecek olan şeyin sayıdan ziyade bir tane bile olsa kalpten gelerek okundumu çok değerli olduğu. Evet Altta bir arkadaşımızın belirttiği gibi mülk süresi okunur ki kabri nur olsun kabir azabı daha az olsun. Bugün dışşında elbette yaşını şerif. Tesbihin sayısı hangisi ne kadar sayı olduğu size bağlı ister lailahe illallah olur vb olur fark etmez. Sayısı ne kadar çok olur ise o kadar iyi
neslihankcbyk 70 bin tevhid diye biliyorum ben ama yanlış olmasın bi hocaya sorun birde mülk süresi Rabbim günahlarını affeylesin peygamber efendimize komşu olsun inşallah
09-bermuda siyahinci002 Biz dua zinciri kurmak istiyoruz.70 bin mi 90 bün mi idi zikir çekme vardı onu yazabilir misiniz rica etsem 🙏🙏🙏 Allah razı olsun🪻🙏
bendenbirtanedahayok Doktor öleceğini nasıl söyledi? Yani geçmiş olsun benimde babaannem hastahanede şuan 1 haftadır yatıyor yaşıda var aslında bekliyoruz ama doktorlar ölecek gibi bir cümle kurmadı
09-bermuda bendenbirtanedahayok Sizede geçmiş olsun. Entübe alındı sabah :( Dr. Teyzesine eşimin umut olmadığını söylemiş her an haber bekleyn gb şeyler söylemiş 😵💫😓