htice2909 Kızlar cocuklar için iştah açıcı takviye öneriniz var mı mesela bunu kullandım iştahı düzeldi veya iyiye gitti dediğiniz bir ürün gerçekten her yolu denemeye ihtiyacım var yemeyen bebek yüzünden psikolojik olarak çok yipraniyorum 🤦🏻♀️🥲
baliimm743 htice2909 doktor Tayyar Öz’ün kakaolu macunu aldım çocuk kids diye çok çok iyi ve içinde sağlıklı tamamen doğal bir sürü şey var tavsiye ederim
htice2909 serraca ben de onu kullanıyorum Multi vitaminli balık yağı ama pek fark etmiyor 6 ay olacak neredeyse
serraca htice2909 bizde biraz düzelme oldu. Onun dışında bende herşeyi denedim olmadı. İnşallah düzelir inan benimde iştahım kapandı oğlum yemiyor diye.
htice2909 baliimm743 Allah rızası için gerçekten işe yarıyor mu Zühre ana falan da var ama bilemiyorum denediniz mi
baliimm743 htice2909 Zühre ana fln gördüm ama denemedim bende o macunu aldım yalan olmasın ama 1 hafta kadar oluyor deme aşamasındayız benimde 4 yaşında kızım var ve iştah fln kalmadı hiç birşey yemiyor fln deneyeceğim bakalım ama tadı fln harika çok sevdi👌🏻 2 kutu aldım her Sabah kahvaltısından sonra 1 tatlı kaşığı veriyorummm inşallah size de iyi gelir