firstbaby1 Bebeğim biberon tutmuyor Avent, Lansinoh, Como tomo biberonları denedim ancak hiçbirinde ne mama ne de sağdığım sütü içmiyor ne yapmalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum. İşe başlayacağım aç kalacağı için endişeliyim.
3kedili2bebekli firstbaby1 kız kardeşimin de bebeği öyleydi alistirma bardağı falan denediniz mi bir de kaşık
miranatlass firstbaby1 3. Ayda başladı şuan 8.5 aylık sizi o kadar iyi anlıyorum ki çok zor biz sebebini yeni bulabildik. Oğlumda sağdığım sütü de mamayı da içmiyordu. Biberonla alakalı değil süt ürünleri alerjimiz varmış biz çok geç fark ettik sizde bir belirtilerime göz atın alerji olabilir
arasbek firstbaby1 ben de bi hafta oldu işe başlayalı 1 aydır deniyorum emzik de biberon sa almıyor kaşıkla içiriyor annem mecbur 🤦♀️
firstbaby1 miranatlass aklıma takıldı siz öyle diyince bizde de olabilir mi acaba. Göğsümü emiyor sağdığım sütü içmek istemiyor
miranatlass firstbaby1 yarım yamalak emiyordu yani emerken çok huzursuzdu karnından guruldama sesi geliyordu sonra ağlıyordu kendini geri atıyordu gazdan oldugunu düşünmüştüm ama sanırım alerjiden yapıyordu. Bizdeki belirtiler ağız kenarında ufak tefek kızarıklıklar bazen kaşında kulak arkasında kızarıklık oluyordu. En net belirttisi pişiği asla geçmiyordu her kakada pişik oluyordu
herseyguzelolacak24 firstbaby1 bizdede aynısı var 3 aylık asla almıyor biberon denemediği marka kalmadı. Şimdi bi tane sipariş ettim yine MAM diye bir marka tutmayan yok dediler umarım tutar sağdığım sütler var Arada gece mama vermekte istiyorum biraz zayıf bakalım umarım alır onu
miranatlass firstbaby1 ama alerjisi olup emen bebekler de var o yüzden belirtilerine bir bakın siz de var mı
firstbaby1 herseyguzelolacak24 benimkisinin kilo alımı bi tık geriden geliyor iştahlı bir bebek değil 4,5 aylık oldu bir aydır ara ara deniyorum biberonu ama gerçekten çok zorlanıyorum artık
firstbaby1 miranatlass aslında emerken benimkisi de kendisini geri atıyor karnından sesler geliyor iyice şüphe etmeye başladım diğer birkaç belirti daha var pişik kızarıklık gibi. Kan mı verdiniz nasıl ilerledi süreciniz nasıl bir test yapılıyor bilgim olmadığı için soruyorum
miranatlass firstbaby1 kilo alımı geriden geliyor demişsiniz aynı şekilde benim bebegimde az kilo alıyor alerjiden kaynaklı iştahsızlık var. 4 kilo doğan bebegim 8.5 aylık daha 8 kilo olabildi. Mama reddi iştahsızlık pişik için hep doktorlar normall diyip gönderdi ama benim araştırmalarım sonucu aklıma takılınca cocuk doktoruna alerjiden şüpheleniyorum alerji testi yaptırmak istiyorum dedim. Çocuk doktoru alerji bölümüne yeşil alan açtı oraya randevu aldık. Orda ciltten test yapıyorlar bişey damlatıyorlar bekletiyorlar alerji varsa kızarıyor. Bir de kakası yapışkan gibiydi ek gıdaya geçtiğimizde yumurta ve yoğurt verdiğimde kakasında kücük pul pul kan gördüm oöyle gittik ek gıda sebebiyle anladım ama çok geç fark etmişim pişik kızarıklık yapıskan kaka doğduğundan beri vardı kanı ek gıdada gördüm sadece.
miranatlass firstbaby1 özele gidiyorsanız direk alerji bölümüne gidebilirsiniz ama devlette önce cocuk doktoru yesil alan açıyor
firstbaby1 miranatlass hemen yarın için randevu alıp gideceğim umarım kötü bir şey çıkmaz kaygılandım söylediğiniz gibi kakası da yapışkanımsı hiç aklıma gelmedi bebeğimin alerji olabileceği
firstbaby1 arasbek kaşıkla çok zor oluyor içmek istemiyor allah yardımcımız olsun işe başlamak zorunda olmak üzücü bu durumdayken bebeklerimiz