kubraei2224 3kedili2bebekli doktorunuz bu konu hakkında bişey dedi mi peki uyardımı sizi. Ben safra ameliyatı oldum taşlarım yüzünden pankreatit geçirdim şuan yatıyorum doktoruma haftaya soracağım bu süreçte içmiyorum zaten ama sonrası için kullanan oldu mu merak ettim. Size bir sıkıntı oldu mu doktor bişey dedi mi acaba
3kedili2bebekli kubraei2224 yoo beni uyaran olmadi he ameliyat sonrası içersen yavaş iyilesirsin dediler çok dikkat ettim çok az içtim bir sorun yaşamadım fakat ben bir sorun yaşamadım diye sizde yaşamayacaksınız değil sanırım yeni de ameliyat olmuşsunuz dikkat etseniz doktorunuza sorsanız çok güzel olur
kubraei2224 3kedili2bebekli tabiki öyle soracağım zaten çok geçmiş olsun sizde mi safra ameliyatı oldunuz.
kubraei2224 3kedili2bebekli zaten şuan içmiyorum ameliyat olduğum için çok haklısınız doktoruma soracağım ama merak ettim burda da sormak istedim pankreatit geçirip sigara içemezsin dediler çevremdekiler de merak ettim sormak istedim
kubraei2224 3kedili2bebekli çok çok geçmiş olsun kurtuldunuz inşallah rabbim daha beterinden korusun bende bir kez geçirdim tedavi gördüm 2 hafta sonra da ameliyat oldum kesemi aldırdım umarım iyi olur herşey 🙏🏻🌸
3kedili2bebekli kubraei2224 kurtuldum sukur ben tedavim bitmeden üst üste atak geçiriyordum malesef ama bitti, bundan sonrası çok rahat çok kolay inanın daha önce aldirsaymisim dersiniz 😊 diyetiniz de 1 aya biter yavaş yavaş açarsınız rahatlarsiniz
kubraei2224 3kedili2bebekli şimdiden iyi ki kurtuldum diyorum bir de şu sigara işini çözersem rahatlayacağım maaaleaef aşırı düşkünüm bırakamıyorum kafama taktım ama içme derse de içemem mecbur çok çok teşekkür ederim cevapladığınız için kusura bakmayın size de çok soru sordum hakkınızı helal edin çok geçmiş olsun tekrardan ❤️🌸