123tazeanne Kızlar bebeğim 8 günlük sürekli uyuyor normal mi ya emiyor emerken uyuyor sonra tekrar emzirmek için uyandırana kadar uyumaya devam ediyor Sadece altını değiştirirken mızmızlanıyor değiştirip emzirince yine hemen uyuyor
210796 123tazeanne sende bol bol dinlen hem dogumun yorfunlugun at hemde gelecek aylar icin hazirlikli ol
babyception 123tazeanne doğduğunda yaklaşık 1 ay öyle oldu sürekli uyuyorlar en başta. Uyandırmak için bir buçuk saat uğraştığımı hatırlıyorum. Sende dinlen bebeğinle tadını çıkar 🥹💕
gokcemm11 123tazeanne benim bebeğim de öyleydi meğer sarılık varmış asla uyanmıyordu uyumasına izin verme 2 saate bir karnını doyur ki sarılık olmasın
gizemmumayy Max 2 saatte bir emzir ki sarılık olmasın.Ben gece alarm kuruyordum kalkmak için.Büyüdükçe uyku azalıyor.Uyanmıyorsa gerekirse burnunu elle,üstünü soy demişti doktor emsin diye
123tazeanne gizemmumayy evet bende o şekilde yapıyorum Gündüzleri saat başı uyandırıyorum geceleri 2 saatte 1
sosislipasta 123tazeanne normal şekerim sen de hep uyu. Tabii bakman gereken bi bebişkon yoksa :) bu arada emzirme saatlerine dikkat et sarılık olmasın
UrbanMom 123tazeanne eğer sarılık yoksa ne güzel işte. Hep hayalimdeki bebek. Doğdu doğalı uyumaktan nefret eder benimki. Bazısı meme için uyanır ama bizimki 3 ayından sonra emmedi yine de kalkar kafama vura vura uyandirir 😂 17 aylık hala sevmez uyku Eğitimi verdim kendim yoksa gerçekten sabrım kalmamıştı. Uyuyan bebeği çok severim Sağlık sorunu yoksa dinlenmenize bakın
UrbanMom 123tazeanne ayy bence de valla. Çok yakın arkadaşımla bebeklerimizin arasında 7 hafta var ben hamileyken doğum ziyaretine gittim bebeği ben gidene kadar uyanmadı uyurken emerdi annesini ne güzel demek ki hep uyuyorlar dedim benimki doğdu utanmasa hiç uyumayacak 😂 şimdi de gündüz uykusunu bazen atlıyor üstüne gece de uyumamak için direniyor. Hayattan zevk alan bebek uyumaz diyorlar bizimki hayattan aşırı zevk alıyor herhalde 😂
canimoglum55 Bebeginiz sarilik mi? Sarilik yenidgonda oluyor ve bu asiriuyku yapıyor doktorum ne olursa olsun uyandır ayaklarına tik tik vur gidikla derdi yenidogqndq beslenme çok önemli