Ct12345 Lazere gidecem jiletle traşla gel dedi hiç kıl kalmasın filan kızlar nasıl yaptınız jiletle alsam muhakkak kalacak kolay bir yolu var mı ? Yoksa elimde flaşla tek tek yapacağım
arbcummu Ct12345 zaten biraz altta kıl olması gerekiyor ki makina onları görüp yaksın çok da kasmana gerek yok normal jiletle al
zumrut80 Ct12345 bende gidiyorum banada jiletle alma kesinlikle dediler. Makinayla al gel dediler. Eşimin traş makinası ile alıyorum bende gitmeden
sarapchanel arbcummu yanlış bilgilendirme yapmayın lütfen bu işin uzmanıyım, kıl köklerini jiletle tamamen alması gerekiyor, zaten lazer cihazının altında deri altından kıl kökü yakılıyor
arbcummu Ct12345 hayır tüy dökücü kullanmayın bende gittim gebelikten önce emzirme döneminde olduğum için gidemiyorum şuan makinanın kıl köklerini de görmesi lazım etkili olması için siz jiletle güzel traş yapın yeterli
arbcummu sarapchanel bende zaten traşla almasını söyledim benim gittiğim yer gelmeden 3 gün önce jilet ile alın ki makina kılları da görsün denilmişti bende bana söyleneni söyledim
sarapchanel arbcummu anlıyorum ancak tamamen kılsız gidilmesi gerekiyor inanın daha iyi sonuç alınıyor
sarapchanel Ct12345 sorunuzu tam anlayamadım ama tıraş yapacaksanız 5 bıçaklıları tercih edebilirsiniz
10bugra05 Bende gidiyorum jiletle al gel diyor hatta farkettim bazı alamadığım yerlerde kıla denk geldiğinde resmen yanıyor ve çok acıyor bence tamamen jiletle temizleyip gidin 1 gün önce yapın kıl olmayınca çok acımıyor
Sev16 Ct12345 bende gidiyorum gitmeden jilet yapıyordum illa ki kalan oluyor ya traş makinesiyle yada jiletle alıp lazere başlıyor