berennur01 Arkadaşım yeni ev aldı görmeye gidicez birde bebek görmesi ikisi bir arada ne almalıyım sizce
Asyaveannesi04 berennur01 Zevkini biliyorsanız güzel bir fincan takımı yada nevresim takımı olabilir, bebek içinde ayına göre eğitici bir oyuncak olabilir
Kontes0011 Ev hediyesi için bütçeniz nedir. Nevresim takımı tek kişilik yada çift kişilik pike bence bunlar en kullanışlı olanlar
forumgurmesi Hem ev hediyesi hem bebek hediyesi nerden baksana 3bin tutar zaten, ben olsam gram alır veririm. En azından altının adı var.
yagmurkokusu_ Eksiğini alabilirsin böylr şeylerde çok samimiyet gerekli bende yeni taşındım mesela herkes bi eksiğimi aldı tamamladım. Hemde işime geldi benimde çok yakın samimiyetim varsa sorarım ya da konuşurken ne söylüyorsa.
anayimbenn_ berennur01 hem eve hem bebeğe bir şey alacaksın. Onun yerine altın takabilirsin ya da bütçene uygun para verebilirsin.
jd16 İki hediye yerine kesinlikle bir gram çok güzel olur. Neye elini atsan bin liradan aşağı değil. Giderken bi de pasta alırsın çayın yanına, altınını verirsin bence çok şık ☺️
twobabymom_ berennur01 Samimiyetine gram veya çeyrek götür bence en azından göze görünür olmuş olur fincan nevresim çocuk için bisi derken hemen hemen aynı fiyatı bulacak ve basit gözükecek en azından altın denir