BuzluKahve Gakkoyenge Normali 24 ay. Bazı çocuklar daha erken konuşur. Ama 24 aylık ve ikili cümlesi hiç yoksa bir uzmana danışmakta fayda var
selambengeldim Gakkoyenge 21 aylıkken baba gitti baba geldi anne gitti gibi ikili cümleler kurmaya başlamıştı
Gakkoyenge BuzluKahve erken başladı oğlum ondan dolayı korktum bi sormak istedim çünkü baktım daha geç aylarda başladıklarını gördüm bi sorayım dedim
Gakkoyenge lidokain oh şükür bizimde aynı şekilde hatta 12.5 ayda başladı yok ya erkendir dedim şimdi 15 aylık daha yeni girdi 15 aya baya ilerletti erken olunca da korktum çünkü baktım daha geç diyorlar şu an kaç aylık ve kelimeleri nasıl
nadidelifora Gakkoyenge böyle biseyde yani çocuk iki kelimeyi yan yana getirdi diye neden korktunuz tam olarak merakımdan soruyorum.
zehrazehra00 Gakkoyenge niye korktunuz ki.ne güzel erkenden öğrenmiş. Bebeklerle ne kadar iletişime gecilirse ne kadar onunla konusulursa daha erken öğrenirler.mesela benim oğlum yedi aylık ve mama,meme,gel ve su diyo. Sizin bebeğiniz gibi erken konusucak bence
BuzluKahve Gakkoyenge Benim oğlum da çok erken başladı. 1,5 yaşındayken 5-6 kelimeli birbiriyle bağlantılı cümle kuruyordu. Korkulacak bir şey yok aslında
Gakkoyenge nadidelifora etrafımda çoğu bebek ya hiç konuşmuyor ya tedaviye gidiyor ya da konuşması geri ciddi derecede 2li cümleye geçti daha yaşı küçük diye endişelendim nedenini tam olarak açıklayamadım ama ergoterapi teknikeriyim mesleki deformasyon sanırım
nadidelifora Gakkoyenge şimdi oldu çok daha iyi anladım sizi. Korkutmasın annesi sizi bu durum. Hatta artık bir oh çekip bebeğinizin keyfini çıkarın 🌸
Gakkoyenge nadidelifora tabikide çok seviniyorum çok güzel bir şey ama bi endişe duymadım değil hatta çok mutlu oluyorum 🥺💖 çok teşekkür ederim 🤩
Gakkoyenge lidokain maşallah maşallaahh 😍 ingilizce için neler yaptınız siz mi öğrettiniz nasıl ilerlediniz bende çok istiyorum iki dil bilsin
lidokain Gakkoyenge ay öyle ingilizce dediysem hani basit düzel renkler şekiller sayılar alfabe yani bu tarz