DORUKKK2019 Büyükler çok ısrar ediyor artık meyveleri ez ver diye ama daha 6 aylık olmadı zararı olur mu kızlar sizce 4 aylık oğlum ?
Ikrazumra19 DORUKKK2019 hem cok erken sindirimde zorluk oluyoe ben denesim bebegim cok karni agrimisti bence kimseyi dinleme birde meyve ile baslarsan sebzeleri yemez o yuzden meyve ile baslama eger baskiycaksan biraz daha bekle ve yogurt ve sebzelerle basla
Deletedmom139 DORUKKK2019 5 aylıkken doktorumun tavsiyesi ile meyve vermeye başladım şimdi meyve dışında hiçbirşey yemiyor 🤷🏻♀️ Biraz daha bekletebirsin ama illa ki vericem diyorsan elma veya armut kesip eline verebilirsin sadece tadını alır çok fazla yemeyeceği için bagırsaklarını zorlamış olmaz ❣️
Kagan DORUKKK2019 çok küçük meyvenin hangisi olursa olsun biraz sindirimi zorlar meyveyle başlamamalısın ilk tadımın sebzeler olsun sonra asla alışmıyorlar çok zeki bu minnaklar 🥰ama illaki birşeyler vereceksen yoğurt tattır yavaş yavaş
espalp DORUKKK2019 ben yalatıyorum 🤣 elma, ayva, muz yalattım şimdiye kadar 4 ay 20 günlük. Elmaya kafa atıyor😂 ama ezip vermedim erken bence. Sebze ile başlayacağım ben ek gıdaya 5 bitince