eliiifogz Kızlar sezeryandan ne kadar sonra korse kullanmaya başladınız ve gerçekten göbek sarkmasını engelliyor işe yarıyor mu birde hangi markadan memnun kaldınız
urasmom6 eliiifogz doğumdan iki gün sonra bi hafta falan taktım bide kırkım çıktıktan sonra 1-2 hafta falan taktım işe yaramadı sıkıldım bida takmadım
hazale966 eliiifogz ben eve geldigimde hemen taktım, kücültmede etkili oluyor 10. Gün kontrolümdede doktorum tak demişti korseyle daha rahat hareket ettim ben
incicabuk eliiifogz bende doğumdan 1 hafta sonra taktım doktor kontrolüm de bantlarim cikti eve geldim direk taktım ve çok iyi geldi bugün 14 gün doğum yapalı gözle görülür bir etkisi oldu hatta görenler çok hızlı kilo vermişsin bile dedi
nunual Burda bekliyim ben de doğum yapalı 3 ay oldu fakat dikişlerimin acısından tam takamadım ara sıra taktım
hazale966 eliiifogz hayır etmedi aksine takmayınca rahatsız oluyordum. ipli değil cırt cırtlı almıştım ben çok sıktırmıyordum orta karardaydı. Sizede cırt cırtlı almanızı öneririm markayı hatırlamıyorum baya oldu🤣
eliiifogz Ben dikişimi patlatır diye korkuyorum 😂trendyoldan baktım da baya bi beğenilmiş ondan sipariş edeyim o zaman çok teşekkürler 🫶🏻
incicabuk eliiifogz trendyol dan aldım sweetkorse diye geçiyor satıcının adı ben 76 kilo ile doğuma girdim doğumdan sonra 10 kg gitmişti L beden aldım.