Mygirlmybaby Kızlar sütümü sağdım ama bu meme başını vakumladğı şeyin etrafında az kahverengi şeyler var. Meme ucumu kremliyorum birde. Sağmadan önce değil ama krem sürüyorum. O kahverengi şey nedir ki.
ygtirmk Mygirlmybaby onu her sagım sonrası temizlemek yıkamak gerekiyor sonra ölü deri veya duran süt küf yapa biliyor bana da doktor demişti her sagım sonrası güzelce yıkayıp kurulacak gerekiyor diye
hemshireanne Mygirlmybaby icinize sinmiyorsa dokun. Ben dokmemisdim cunku iceri gittigini sanmiyorum. Kese yaparsaniz olmaz.
Mygirlmybaby hemshireanne bencede gitmez ya. Elektrikli makineyle sağım yaptım sizde öyle mi yaptınız
hemshireanne Mygirlmybaby evet ben hep sagiyorum. Oluyordu oyle. Memelerimi kese yaptiktan sonra olmuyor.
hemshireanne hemshireanne yani bebekler direkt memeden emiyorlar (benim bebem emmedi). Kim her defasinda kese yapa biliyorki. Buyuk bir problem degil bence. Sizde ara ara kese yapin olmaz.
hemshireanne Mygirlmybaby kese yokmu hamamlarda yapilirdi eskiden😀 vucudumuzu olu derilerden arindiriyor.