İki bebek annesiyim henüz yaşım çok genç 1 sene oldu eşimin yanına Almanya’ya geleli ve kimsem yok burda çocukların birisi 19 aylık birisi 3 haftalık ikisine de yetemediğimi düşünüyorum emzirme nasıl yapılır onu bile bilmiyorum ilk çocuğumu çata pat emzirdim sonra mamayla büyüdü hala da mamalı ve bezli bu seferki de öyle olmak üzere sütümün az mı çok mu olduğunu bile bilmiyorum ama iki göğüsümü saatlerce emdikten sonra 120 cc Mama emmeden susmuyor Buda bana beni kötü hissettiriyor bi yandan öbür bebeğe yetişmeye çalışıyorum 2 yaş sendromuna girdi sinirleniyorum kızıyorum uyuttuktan sonra da pişman oluyorum kendimi çok kötü hissediyorum tecrübeli anneler siz nasıldınız bi iki doğumum da sezeryan oldu hastaneden çıktım eve geldim sonra kanıma enfeksiyon kaptırmışlar 1 hafta tekrar hastanede kendi başıma bebekle kaldım sürekli serumla olduğum için emziremedim mama yapmak zorunda kaldım bu işin içinden nasıl çıkacağım kafam çok karışık mamayı vermesem doymuyor memeyi istemiyor bi süre sonra