ikiminik16 5 aylık bebeğimin prego range pro bebek arabası var büyük kısma geçtik ama kemeri çok küçük 5 aylık bebeğe olmuyor yetkililerle görüntü konuştum nirmal diyorlar ama kemeri çocuğa olmuyor tuta tuta gidiyorum ya bu böyle mi kullanan var mı
aslananne27 ikiminik16 ala ala illa büyütme yeri vardır yaa onlar sizi basından atmış bence bu arabayı satan bi yere gidin orda sorun
Deletedmom_216 ikiminik16 ayarlama kismi yok mj? Mesela bizim mama sandalyesinde ayarlama var ama yaslanma kisminin orda asagida ve yukarda kemeri gecirebilcegim uerde var bebegin omuzlari nereye denk geliyosa mesela oraya çekebiliyorum ama otle bi ozelligi mi var ki yaslanma kismina iyice baktiniz mi bu arada baska bi kemer alipda takabilirsiniz eger kemer cikabiliyosa
ikiminik16 atarepla nerelere bakmadım adamları görüntülü aradım direk imalathane bu kadar diyor çocuğu oturtup gosterdim bu kadar diyo😃 simir oldum
ikiminik16 aslananne27 trendyoldan aldık direk oradaki satıcıya ulaştım çok sorun ya ne yalicam bilmiyorum
aslananne27 ikiminik16 mağazalarda da bulursun pedalı satıcılara sor bi YouTube gir bak orda da bulursun kullanım seklini
gmo Benimde bebeğim 5 aylık boyu uzun pusetten ayakları çıkıyor bende denedim ama olmadı daha sonra geçmeye karar verdim tehlikeli geldi çocuk içinde sallanıyor 🙄