yelizzzz78 Bebeğim eline oyuncak veya başka bı cisim aldığında arada kafasına vuruyor bazen petege duvara falan da vuruyor nedenini anlayamıyorum . Hiçbir dişi çıkmadi onun acısı mi acaba acillll yardım
3kedili2bebekli yelizzzz78 hayır yeni keşfetmiş eğer vurma etme derseniz alışkanlık haline gelir görmezden gelirseniz jnutur gider zamanla
cokbilmismom yelizzzz78 çok normal bir bebek hareketi bu benim bebegimde öyle kafasını hatta geriye atip mama sandalyesinde ve bebek arabasında da vuruyor
maygirl yelizzzz78 benimki dun aksam duwara kafa attı bikac kez daha yapmistı ama usteledkce dewami gelmesin die içim içimi yesede sarildim optum.ama tepki wermemeye calisiyorum bugun hic yapmadi son bkac gunde cok cok azaldı usteledkce daha cok ya0iyor.bana bile kafa atmisligi var kaşım şişmisti biara🤭
3kedili2bebekli yelizzzz78 evett çok normal 14 Aylik kızım hala yapar çünkü ilk yaptiginda gülerek yapıyordu ve bizde guluyorduk hayır olmaz diyorduk oglumda yapmaya başlayınca araştırdık ona unutturduk