Eymen01 Kizlar bebegim 1 yasinda kas saat arayla ek gida vermeliyim. Saat 5 buçuk gibi az pilav yogurt yedi aksam saat 10a geliyordu hero baby mama yedirmek istedim midesini bulandirdi kustu kac kere boyle oldu artik yoruldum gerçekten
Gonul_celen Eymen01 emzirme mama gibi bir başka besin tüketiyor mu bnm bebegim de 15 aylık bende 4 saat arayla besliyorum ortalama daha sık sadece meyve verirsem eline yiyor kilo alımı da iyi olduğu için. Çok üstüne gitmiyorum
Ikrazumra19 Eymen01 belkide o kasik mamayi sevmiyor yani 5 te yuyipte ertesi gun sabaha kadar beklemwsi imkansiz
Deletedmom0028 Eymen01 yani oğlumda 1 yaşında sayılır 5 ten 10 kadar beklemez akşam 7.5 8 de yerse 11 gibi emer. Belkide bebeğin mamayı sevmemiştir
Eymen01 Gonul_celen sadece mama olarak hero baby kasik mamasina basladim oda daha 2 hafta olacak ondan once biberon mamasi vs icmedi yani sadece anne sutu ve ek gida yogurt yumurta felan
Ademinee Bir emzirip bi ek gıda veriyorum toplam 6 öğün oluyor 2 buçuk 3 saatte bir beslemiş oluyorum geceyi saymazsak
annesinin_denizi Ademinee baya olmuş yazalı ama birşey soracağım uyku saatine denk gelen kısmı Napoyordynuz
Eymen01 Ikrazumra19 cok sık uyaniyordu yani bazen sabaha kadar emmek bile istiyordu agzindan cikarinca yeniden istiyordu gece tabiki sabaha kadar yine kalkip emiyor ama aglamiyor biraz emince yerinde koydugumda uyumaya devam ediyor
Eymen01 Deletedmom0028 bazen gunduzde yapiyor mamayla alakali oldugunu da dusunuyorum ama bazen gunduzde bisey yedirdigimde kusturuyor kendisini