meltem4555 Caaanım anneler, tahini bebeklerinize nasıl veriyorsunuz acaba? Pekmezle karıştırmadan verilir mi? Kafamda deli sorular.
Elika00 meltem4555 ben karıştırıp veriyorum ama sade de veriyorum 1- 2 çay kaşığı. Çok faydalı. Doğal olanı tabi. Ama pekmezle değil balla vermek gerekiyormuş galiba bir araştırın isterseniz
bestetnc meltem4555 pekmezle karıştırıyorum ben de. Bazen yoğurtla veriyorum içine Ceviz rendeliyorum pekmez ve kaymak koyuyorum bu karışımı bazen kahvaltısıyla birlikte bazen de ara öğün olarak veriyorum
Elika00 Elvinemine ah pardon :) tahin arkadaşın dediği gibi susamın çekilmesiyle elde edilen bi çeşit yağ aslında. Marketlerde hazırda satılıyor ama tr geliyorsanız ya da akrabalarınız pazara falan gidiyorsa genelde kuruyorlar tezgah oraya susamdan çekiyorlar. Hazır olanları marketlerde bulabilirsiniz. Burda marka verebiliyor muyum bilmiyorum ama Google a tahin yazın görsellerde birçok markanın çıkar öyle de alabilirsiniz :)
Elvinemine Elika00 cok sagom canim arkadas soyledi tahinin yagi oskurege cok iyi geliyormuş pazara gidince ilk isim onu aramak ve alamk
Elika00 Elvinemine çok faydası var. Gelişim için en iyi takviyelerden birisi. Boy uzattığını da söylüyorlar :)
Unicorn67 meltem4555 pekmezle veriyorum mevsiminde bal kabağını haşlayıp üstüne koyuyorum çokta güzel oluyo bal kabağı tatlisiyla da ben çok severim ama bebeğime şekersiz veriyorum tabi bebe bisküvisi ile karıştırıyorum yani cok şey var karistiricak ya