Zelihapyrz21 Rotavirus aşısını yaptırdınız mi oneriyormusunuz ben büyük oglumda yaptırmadım ama 2 aylık oğlumda yaptırmaalimiyim
Deletedmom_220 Zelihapyrz21 biz hepsini yaptırıyoruz. Menenjit aşısı bile. Rotalar bitti 2 dozluk zaten. Hedapladık ay ay ödeyince sıkıntı olmadı. Toplam hepsi 20 bin
defnemiraybebek Zelihapyrz21 büyün özel aşılarını yaptırıdım imkanın varsa yaptır nerelere para verilmiyor ki Özellikle rota aşısını yaptır eğer ishale yakalarsanız zor geçer Allah korusun
Elika00 Zelihapyrz21 rotayı yaptırmıştım menenjit yaptırmadım. Menenjşt çok fazla doz 3 doz biri 3 doz diğeri. O yüzden 2 yaşı bekledim. Şimdi artık tek dozolarak yaptıracağım
cokbilmismom Deletedmom_220 20 bin mi menenjitler 13 bin tutuyor 7 bin mi tuttu rota.rota ben yazın yaptirmisitim iki doz 3 bin falandı galiba. Ama menemjitler çok pahalı ya 🤦🏼♀️
evvreka Zelihapyrz21 hepsini yaptıracağım ben. Menenjit bi tık korkutuyor ateşten dolayı ama yapacak bir şey yok. Çözüm varken kullanmak gerekiyor bence.
cokbilmismom Zelihapyrz21 hepsini yaptırıyorum maddi durumunuz el veriyorsa tabi ki yaptırın. Özellikle menenjitler çok önemli bence