Nesrin-34 Baby turco 5 numara 2 paket açılmamış + 49 adet açılmış olarak toplam 209 adet bez 6 numara 64 adet baby turco bez İhtiyaçtan satılık. 5 numaralar 1.100 6 numara 320 TL İstanbul Avrupa elden teslim
Nesrin-34 Letgoya satışa koydum. Kargo ücreti çok çıkıyor ve satıcıdan kesiyor. Elden teslimat tercih ediyorum
utkummm Nesrin-34 normal fiyatindan bile fazla soylediginizin farkinda misiniz E bebekten 80 lisini 360 a aliyorum ztn yani 240 tanesi 1080 tl ye geliyo sizinki 240 tane bile degil ki ikinci el diye saticaksiniz sonucta sizden alana kadar daha uyguna e bebekten alirlar
Nesrin-34 Trendyola göre baktım. Siz e bebekten alın başkaları indirim isterse yaparım merak etmeyin. 2. El ama kullanılmış değil sonuçta ihtiyaç fazlası 😄 yorum yapıp germeyin lütfen. İyi günler dilerim..
ygtmom Nesrin-34 trendyola göre baktınızda zaten satmak istiyorsanız daha uyguna vermeniz lazım ki alamayanlar daha uyguna alsın diye. Ayrıca millet daha uyguna almak varken neden daha pahalıya alsın sizden ? 2.elin amacı zaten daha uyguna vermek.
Nesrin-34 Hepsini 1.200 tlye sattım. Bez ihtiyacımızı karşılayabileceğim. Siteden almak yerine bana kazandıran kişiye teşekkür ediyorum ama burda değil kendisi 😄