cann65 Kızlar benim oğlum kilo almıyor doktor bütün mamaları denedi ama kilosu hep sınırda o yüzden ek gıda vermeye başladım 5.ayında doktor tavsiyesiyle tabii. Herkes pirinç unu vermemi söyledi Ben iyi olmadığını düşündüğüm için vermiyordum ama baktım kilo almıyor mecburen deneyeceğim hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum ben şu an patates ve havuç haşlıyorum bu pirinç ununu nasıl kullanabilirim Bir de direkt ek gıdanın içerisine koysak oluyor mu yoksa sürekli önce onu suda haşlayıp sonra mı eklemek gerekiyor
Deletedmom_206 cann65 Boş bir besin. Önemli olan sağlikli kilo alması. Muz, avokado, peynir, yoğurt, yumurta bunları yedirin. Kaşar verin eline kemirsin.
3kedili2bebekli cann65 bebeğinize pirinç unu verirseniz kilo almaz sadece şişer sonra saglikli beslemek ev yemekleri yedirmek istersiniz ve bir anda bebeğiniz sönmüş balon gibi zayıflar, ek gidayla kilo alımı 9 ay öncesi mümkün değil 7. Ay gibi et ürünlerine başlayınca biraz faydasını görürsünüz bosverin bir kaç ay daha zayıf kalsın bir şey fark etmez bebeklerim premature bebekler 6 aylıkken 6 kilolardi çok çok zayiflardi sonra ek gıda sürecinde çok dengeli ve sağlıklı ilerledim et ürünlerine geçince kilo alımı çok güzel oldu su an yasitlarini yakaladılar
tazeanneeex cann65 ıçinde bakliyat olan sebzeli çorbaları deneseniz ya da ev yapımı cici bebe ile meyve püreleri
cann65 Deletedmom_206 biliyorum en azından günde bir defa vereyim dedim..O dediklerinizin hepsini verdim bir etki etmedi maalesef
ekimkizi_ Benim bebeğimde küçük doğdu kilosu persentilde düşük ayda en fazla 3 kere falan veriyorum çok vermemeye çalişiyorum,tam buğdayli pekmezli bebe biskuvisi ve yoğurt yediriyorum o da güzel kilo aldirir diye düşünüyorum.
Elvinemine bunumu kullaniyorsun bir bardak suya kac kadik onerirsiniz kizlar .ben iki gunde bur defa veriyorum .amam ustunde tazilan gibi yapiyorum sulu oluyor
cann65 Elvinemine ben Dr oetker kullanıyorum daha dün aldım üstünde böyle bebek fotosu yok. Bebek pirinç unu da ayrı mi oluyor yoksa irmik gibi