Eşim 3 gün önce bulantıdan keyifsizdi bu belirtiler oldu, gece doktora gitti, Şehir Hastanesi acilde ciğer filmi çekmiş kan tahlili yapmamış gıda zehirlenmesi deyip göndermiş ama bağırsak enf. için antibiyotik vermiş. Düşündüm kaç gündür kardeşlerim de bizdeydi hepimiz aynı şeyleri yedik biz de bir şey yok nasıl gıda zehirlenmesi olabilir diye bu kaçıncı yanlış teşhis ve ilgisizlik devlet hastanesinde yaşadığımız bu yüzden gitmek istemiyorum. Neyse dün akşam ben de ani ve aşırı mide bulantısı başladı. Sabah yemek yemiştim anladım çok kusucam yemek yedim zorla ki boş mideyle daha sıkıntı yaşardım. Sonra önünü alamayacağım şekle geldi durumum ateşim yükseldi ishal başlamadan hastaneye gittik hemen kan aldılar serum bağladılar ben hemen kendime geldim. Bağırsak enf. dedi doktor. Eşim hala çekiyor ben toparladım sayılır. Bugün de bebeğimizin 1. doğum günü🥹 bu halde bir şey yapamayacağız ve çok üzülüyorum. Pastayı iptal etmek istedik hazır dediler edemedik alıcaz onu da. Geleceklere gelmeyin dedik. Şimdi bir de bebeğime bulaştığında ne yapacağımızı da bilmiyorum. Doktora sordum emzirme 3-4 gün dedi ilaçların çok ağır ona sütünden geçmesin dedi, o zaman komple kesmiş olurum memeden. Kesersem de hastalık bulaştığında emerek daha çabuk toparlanıyor nasıl yapacağım bunu hem de. Siz olsanız ne yapardınız? 😔 Norovirüs diye başlık açtım kimse bakmadı bi de böyle şansımı deneyeyim