Zeren Merhaba kızlar , 2 +13 günlük bir kızım var gaz sorunumuz var sabsimplex ve biogia. kullanıyoruz yeterince rahatlatmıyor , rezene içiyorum kimyonda tüketiyorum ama ağlama krizlerimiz hala var bugün aguline şurup aldım kullanan memnun kalan varmı???
GameProMom Zeren ben kullanmıştım bebeğimde . Tamamen bitkisel diye vermişti doktor , ilk bikaç gün rahatlatmıştı baya ama sonra etkisi azaldı , sonra doktor maflor damla vermişti , o çok iyi geldi , 2 şişe bitirdik gaz sorunumuzda öyle kapandı 😇
espalp Zeren aguline bitkisel diye veriyorlar ama içinde şeker var bu da pek bi yaman çelişki. Doktor bama tüm gaz damlalarının temel maddesi Simetikon’dur. Gerisi tamamen süslemedir dedi. Tüm damlaları kullanmış bir anne olarak hiçbirinin diğerinden pek bi farkı yok bence. Bir de damlalar net bi sonuç olmuyor asla. Probiyotik önerisi alırsanız doktorunuzdan daha faydasını görebilirsiniz
Tugbakadir Zeren canım ben kullandım 1 aylıkken başladık biz kullanmaya sabah öğle akşam 1 ml verebiliyorsun. O kadar memnun kaldık ki çok şükür şimdi neredeyse hiç vermiyoruz. 3 aylık olduk
Zeren GameProMom maflor damla bitkisel mi peki? Aklımda olsun oda Uykuya geçemiyor bizimki sancıdan huysuzluk yapıyorda artık uyumak istiyorum bende oda😰
GameProMom Zeren aguline gibi bitkisel bişey değil ama etkili bi ilaç , bi arkadaşım biogaia kullanıyordu dediğin gibi oda gazdan uyuyamıyordu , onada maflor çare oldu
Prensannesi17 Bizdede gaz skntısı 1 haftafr var 23 günlğk bebeğim metsil +zinco+ rezene +nane cayı kullandım sanırım nane biraz fayda saglıyor ama yine ıkınması fln var ne yapnalıyım sürekli uyanıyor kendini sıkıp
Banu_alper Biz biogaia ve sab simplex kullandik gunde iki kere sab veriyordum gece de aguline veriyordum o zaman seker vardi icinde diye fazla vermedim ama simdi icerigi degismis sekersiz olmus iyi geliyordu 3.5 ay olduktan sonra biraktik artik sukur 🤲🏼
ES19 Melisa otu çayı ile ilgili bilginiz var mı ?tabi bunu Rezene gibi biz içiyoruz Sütten bebeğe geçince uykuya geçmesi kolay oluyormuş rahatlatıyormuş 🤷♀️ Deneyen var mı?
ES19 Melisa otu çayı ile ilgili bilginiz var mı ?tabi bunu Rezene gibi biz içiyoruz Sütten bebeğe geçince uykuya geçmesi kolay oluyormuş rahatlatıyormuş 🤷♀️ Gaza da iyi geliyormuş diyorlar . Deneyen var mı?
Zeren espalp zaten probiotik kullanıyorum biogia ama yinede krizlere giriyor ve katılıyor uykusuzlukta huzursuz yapıyor o yüzden bende bişeylerden fayda aramaya bakıyorum
espalp Zeren biogaia kullandığımda oğlum ağlama krizine giriyordu. Bence o damlanın adı çıkmış doktorlar da anlaşması var gibi onu söylüyor😂 şu an oğlum 4 buçuk aylık Kaleidon probiyotik kullanıyoruz çok iyi geldi. Maflor da çok iyi
Zeren Tugbakadir 2 ay boyunca etkisini sürdürdü yani 😅 çok güzel bende şimdi bir kaşık verdim sakinleştirdi uyudu bakalım gece nasıl olucak😥çok sağolun
Simsim Merhabalar bızım 4 ayımız bıtıyor ve 5 ayımıza gırıyoruz gazımız hala bıtmedı ne yapıcağımı şaşırdım