moommyyyylik Oğlumu sütten kestim bugün 3. Gün memem berbat durumda taş bildiğiniz dün acile gittim antibiyotik verdi geçmezse 3-4 gün genel cerraha git dedi orada ne yapıyorlar birde geçmesi için ne yapayım ben ölüyorum ağrıdan
ozgecim moommyyyylik ben de aynı durumdayım. 2-3 günde bir az bir sağım yapıyorum o rahatsızlık hissi ve sertlik gidiyor. Düzenli sağılmasığı için de azalıyor bence günden güne.
Acu_ moommyyyylik belki saçma gelecek belki tesadüftü bilmiyorum ama ben o dönem büyükleri dinleyip temiz bir sabun bırakmıştım. Hem ağrımı almıştı hem şişi ertesi gün inmişti. Hiç sağım yapmadım ben
gmzshn moommyyyylik lahana alıp yıka yapraklarını buzluğa koy donmuş lahanaları göğüslerine koy. Genel cerrah bi vitamin veriyor onu içince hormonların düzeliyor
cevriyeee moommyyyylik beyaz katı el sabunları oluyor onu kesip sütyeninizin arasına koyun ben o şekilde rahatlamıştım sütten keserken
eylulye mastit olduğum dönemde masaj ve elle sağim rahatlatmisti. düğümlere dairesel hareketlerle masaj yaparak biraz elinizle süt sağmak belki yardimci olur
motherwithdaughter Buzlukta naneyi bekletip geceden gogsume koymustum sabah butun sut cekilmis ve agrim gitmisti deneyebilirsiniz