CocukluKadinManifestosu Temizlikperisi Ben hissedip uyandım ama eşim hiç hissetmedi. Gardrop kapakları epey gıcırdıyordu. Baya da uzun sürdü bence. Allah korusun bir yıkım olsa göçükten ölmese de insan soğuktan donarak ölür zaten. Allah korusun tüm ülkemizi.
Dmt-01 Temizlikperisi malesef ilkkez korktum hatta çok uzun sürdü çünkü.98 adana depremini çok net hatırlıyorum belkide küçüktüm ozaman diye çok korkmadım kaç kez adanada 5 ve üzeri deprem yaşadım ama ilkkez çok korktum.Eşim yoktu belkide oyüzden
kizinaasikbiranne Geçmiş olsun canım annemler Erzurum’da bi sorayım merak ettim şu an çok mu sallandı?
Temizlikperisi kizinaasikbiranne baya salandı yani ben kalkana kadar cocugu alana kadar durdu burayı kaçtır salıyor neyse
CocukluKadinManifestosu Temizlikperisi Yerimden kalkmadım valla, kızımı uyandırırsam ağlar ve bir daha uykuya dönmezse diye düşündüm. Ne kadar korksam da hep deprem bölgelerinde yaşaya yaşaya sallanmaya alıştım herhalde. Siz ailece uyandınız mı?
Temizlikperisi CocukluKadinManifestosu Evet bebek bile uyandı ama kapıyı çıkmadık Allah’tan 2 katlı benim ev😊
_Goktugunannesi__ Temizlikperisi Eşimle yataktan fırladık en son dediği şiddetlenicek çocuğa bez al çok korkunçtu uzun da sürdü rabbim bu kış gününde felaketinden korusun
Temizlikperisi _Goktugunannesi__ amin canım valla biz çıkacaktık ama bebem 3 aylık cok soğuk vazgeçtik
_Goktugunannesi__ Temizlikperisi Durduktan sonra eşimde çıkalım dedi ama dediğin gibi hava buz gibi ve oğlum uyuyordu