Suleyapan Merhabalar bebegım 5 buçuk aylık. Diş çıkarıyor sanırım pztsı doktora gidicez ama elimi damaklarında gezdırdıgımde sanki arka damağında tırtıklasma var. Çok da ağır gecırıyo bu süreci. Çıkmaz di mi ilk önce çene dişleri?
Serene Suleyapan Belli olmaz,sıralama her zaman düzgün ilerlemeyebiliyor.Benim bebeğim de ilk ön iki dişi çıkardıktan sonra azı dişlerini çıkardı,sonra öndeki eksiklikler tamamlanmaya başladı.
Suleyapan [silindi] ay gerçekten mi, peki basına gelen var mı bu sekıl. Daha çok küçük on dişler çıkar diye beklıyorum ama arka damakla uğraşıyor hep.
Suleyapan Serene yani sıralama değişse de korkulacak bişey degıl di mi vallahi çok kafama taktım. Yarın randevumuz var doktordan ne duyacam diye kafamda kuruyorum🤦♀️
Suleyapan Bsrg sıra şaşabilir ama arkalar çıkmaz dedi. Damaklarda gezebiliyormuş şişlikler. Tetagil adında toz granül aldık onu verınce rahatlıyo biraz kızım. Hala çıkaramadık dişlerimizi 🤦♀️
Bsrg Suleyapan cok tesekkur ederim yanıtınız için biraz daha gözlemleyip bende dr a götüreyım en iyisi 😑