dilo_ss 2aylik olacak bu ay şu an saat 2 ve durmuyor uyumuyor emmiyor memeye başlıyor 5dk geçmeden ağlıyor emmek istiyor ama emmiyor uyumak istiyor uykusu var uyuyamıyor meme redi mi yaşıyor uyku sorunumu ne oluyor anlamıyorum deliricem
hilalasenasc dilo_ss 45 günlüğüz yalnız olmadığınızı bilin diye yazıyorum 🥲 bu saatte bizde ayaktayız ve yaklaşık 8-9 saattir hiç uyumadı memede ağlıyor meme ağzında dursun istiyor ama kızıyor sonra emzik de almadı. Doktora götürdüm bazı bebekler huysuzdur bişeyi yok bu çocuğun annesin sen idare edeceksin demişti 🤦🏻♀️
momeymen dilo_ss gazı olabilir o yaşta sürekli bir durum değilse eğer.. kabızlığı filan var mı.. hareketlerinden anlarsınıx bacaklarını çeker filan. Sürekli böyleyse bi doktora götürün belkş başka bir şey bardır
Lalaaa dilo_ss duş yaptır veya ayaklarını suya sok ılık sıcak rahatlatır birde soğuk diye sıkı giydirme sıcaktan da yapar
dilo_ss Gazı yok masaj yapıyorum büyük çişini bu gün yapti 2kez dolu dolu rahat karnı yumuşacık ama huysuz çok yoruldum kizlar gerçekten zor bir bebek olunca çok yorucu Allah yardımcınız olsun
asanaleyna Hafta atağıdır büyük ihtimalle 2 aylığa geliyorsa. Bende ne yapacağımı şaşırmıştım gaz yok karnı tok altı temiz ama öğlen uyanır geceye kadar sadece 40-45 dakika uyurdu toplamda o da kucakta. Gece olunca elini yüzünü ayaklarını yıkayıp beyaz gürültü açar kucağımda gazını çıkartır pozisyonda hafif hafif sallanırdım kafasını da rahatça çevirebilen bir bebek olduğu için yüz üstü yatırırdım ancak öyle sakinler ve şanslıysak uyurdu toplam 1-1 buçuk hafta sürmüştü sonra bir anda sakinledi normale döndü eğer başka hiçbir problemi yoksa atak bitince sizde rahatlarsınız sevgili anne zor oluyor ama bitiyor