gulayada Doktor günde 4-5 kez 15 damla ver dedi ama bugün dalgınlıktan bebeğin çok ağlamasından 6 kez verdim korkuyorum bişe olur mu en son kustu fışkırarak
Lalaaa gulayada hiç bir işe yaramıyor boşuna gaz damlaları kullanma benim doktorum onla ilgili değil dedi hatta onları bırakınca çocuk rahatladı
skubra gulayada neden bu kadar fazla verilmesini söylemişler bize de günde 2 kez 15 er damla dediler ben bir sabah birde akşam veriyordum
gulayada 333bd yok daha vermedim ama doktor 5 kez 15 damla en fazla demişti ben 6 kez verdim ondan korktum
seyma51 Normalde doktorlar 10 damla öneriyor ve en fazla 4 kere. Sizde fazla vermemeye çalışın geçmiş olsun
seyma51 gulayada olmaz diye düşünüyorum zaten kusmuş iyi düşünün çok aklınıza takılırsa doktora götürün 😊
Lalaaa gulayada gaz için masaj çok iyi geliyor bebek yağıyla yuvarla karnını sonra ters tarafa yavaş yavaş sonra aşağı doğru sonra da bacaklarını karnına bastır az az biraz beklet bırak öyle öyle yapıyorlar
gulayada skubra bilmiyorum doktor dedi çok gazı var 4-5 kez ver dedi 15 damla çay kaşığınsn ben mamasına katıyorum