skubra Zmc27 benim bildiğim öyle reflüsü olan kusuyor ağızdan taşar tarzda oluyor genellikle sizinkisi nasıl peki
anorganikanneeee Zmc27 sık sık hasta olur mu? Tekrarlayan sünizit, üst solunum yolu enfeksiyonu, gece uykuya dalarken ve ya sabaha karşı dirençli öksürük reflü belirtisidir. Bildiğiniz bir alerjik durumu var mı?
ygtirmk Zmc27 neden böyle birşey düşündün bende reflü var mide yanmam oluyor midem hassas biraz fazla yesem yada öğün atlasam istifar ediyorum midem çok ekşiyor iki çocuğum var ikisinde de bebek reflüsü vardı sürekli kusuyorlatdı ek gıdaya geçtiğim an geçti şükür
sadeturkkahvesi11 Zmc27 reflü olunca illa kusma olması gerekmiyor benim kızımda da reflü vardı ama kusması yoktu. Başını yatarken geri atar reflü olan çocuklar uykuya zor dalarlar alerjik bünyeye yatkın olurlar öksürük hırıltı olabilir
prensprenses2 sadeturkkahvesi11 Oglumda mı reflü ki besin alerjisi haric alerjisi var mevsim gecişlerinde falan hemen bogazları iner öksürügü oluyor ama bu defa bayadir gecmedi doktor alerjiden dedi sürekli mide bulantisi var ara ara kusar oglum 5 bucuk yaşında
Zmc27 ygtirmk cnm geçmeyen öksürük var oglumda. Şimdi ayvayla geçti ama. Reflüden dolayı mı öksürüyo oglum
ygtirmk Zmc27 reflü bir etken ola bilir evet ama tek bu reflü demek için yetersiz hasta olduysa öksürek biraz zor geçiyor bunı da yaşadık kızımda alerjik öksürek vardı öksürek şurubu antibiyotik herşeyi verdik geçmedi daha sonra bir doktor önerildi bana ona götürdüm ciğeri flan temiz alerjik bu öksürek dedi alerji şurubu verdi ve öksürek pat kesildi sen bi doktora sor bence
ygtirmk Zmc27 peki neden bu düşünceye vardın yani durup dururken mi aklına geldi onu anlamaya çalısıyorum
prensprenses2 Zmc27 Evet deri testi yaptırdık ama besin alerjisi oldugu icin besinleri yaptılar bogazları sürekli iniyordu ve grip falan cok sık oluyordu ve sürrkli hapşırıyordu özellikle mevsim gecişlerinde saglık ocagındaki doktor alerji demişti şurup kullanıyorduk okula gidiyor ve şuanda da öksürügü hic gecmiyor ve gecen günde okulda kusmuş sürekli mide bulantisi var zaten polikinlige baktırdım kan ve idrar tahlili yaptırdı hepsi temiz cıktı doktor da alerji dedi kusmasına da üşütmüs diye serum takıverdi bu sefer de alerji ilaci olrak cigneme tableti vermiş rahatsız oldugunda kullanıyoruz cok sık kullanmıyoruz