burcuuuuakpinar 4 aylık gündüz kucakta olmazsa uyumuyo tek başına durmak istemiyor hemen çığlık atıyor
teacherblue burcuuuuakpinar gözü kapalı çığlık atıyor tek damla yaş yok gözünde. Sürekli meme istiyor meme de uyuyor. Atak mı nedir anlamıyorum. Sırtını yere koydurmuyor kucağa alınca susuyor oturur pozisyonda susuyor felan.
ozgecim burcuuuuakpinar bizim de aynı şekilde. Zor bela uyuyor yerine koyunca anında uyanıyor. Kucakta beklersem de max yarım saat.
burcuuuuakpinar teacherblue genelde aç olmasa da emmek isterse bebekler anneyi özlediğinden kendini yalnız hissedince ortamı yabancılayınca ve ağrısı olunca emmek istermiş (4. Ayda diş ağrısı başlıyo )
erentosummm teacherblue biz de bu durumdayiz 😳 göğüslerim tekrardan yara oldu, canim aciya aciya emziriyorum sirf birazcik uyusun diye
erentosummm Bugün itibarıyla oğlum 4 aylık oldu, bir aydır gündüzleri sadece kucagimda uyuyor Nasil yatağına alistiracagim bilmiyorum, psikolojik olarak bitmiş durumdayim 😪
arasbek 4 aylığız bizim de bi aydır gece uykularımız bozuldu 1-2 saatte bi uyanıyor gündüz de en fazla 45 dk uyuyor geceyi nasıl düzeltcö bilmiyorum 🤦♀️
burcuuuuakpinar neni_ ya gündüz uykusu normalde de yoktu şimdi tamamen sıfır oldu gündüz nasıl uyuyo 4 aylık bebekler