escenko Kızlar selam. Kızım bugün karma aşıları oldu. Sabah 10 gibi yaptırdım çok şükğr henüz ateş olmadı. Gece kundak yapıp uyutuyorum acaba çok sarmamak mı gerekir hala ateşi çıkabilir mi??
defnemiraybebek escenko çok sarma bence çıkabilir biz aşı olduktan yaklaşık 5-6 saat sonra ateşi çıkmıştı
Erd_Zynp65 escenko ben 2 aylik aşıyı yaptırıp eve geldim ishal oldu bide sabaha kadar agladi ağır geldi durmadı hiç bi şekilde Allah yardımcın olsun
escenko defnemiraybebek nasıl düşürdünüz canım? Kolay düştümü? Çok endişeliyim 3 aşı birden çok zor bebişlere
sehna Biz olduk yeni ateş vs olmadı kundakda yaptım bişey olmadi sadece bez devisurken bacagina tutuodum bacağını çekiyordu axiyodur belkide
PdEsila escenko şurup veriyor doktor. Ayeşi çıkarsa bir çay kaşığı içirin dedi, içtikten sonra 30/40dk sonra düştü. Tabi her bebekte farklı olur. Belki de hiç ateşlenmeyecek🙏🏻.Çok kaygılanmayın
escenko Erd_Zynp65 sağol canım. Benim kızım da gelince çok ağladı ve dediğiniz hibi sulu kaka yaptı ishal olması aklıma gelmemişti. Ne kadar sürdü huzursuzluğu
Erd_Zynp65 escenko o gece sabahladık sonrasında gece yapmadığı için gündüz hep uyumustu 1 gün sürdü ama mahvetti kendini beni şimdi 1 yasinda büyüdü zaman geçti 😍
escenko mavii_98 ya haklı olabilirsiniz de kundak yapmayınca çok uyandırıyordu kendini o yüzden yapıyorum gerçi uzun zamandır kundaksız uyutmadım belki de artık eli kolu o kadar oynamaz
mavii_98 escenko hala geçmemiş olabilir bildiğim kadarı ile ilk 3 ay uyandırıyor benim oğlumda öyleydi sizde haklısınız ama ben tedirgin olmuştum ondan yapmadım ne bileyim