Cansubyzts Merhaba anneler oğlum 15 günlük sağ gözünde çapaklanma ve sulanma oluyor sulanma çok yok genelede sümüksü çapaklanma var enfeksyon olabilir mi yoksa acaba dış dünyaya adapte süreci midir????
asyael Cansubyzts gözyaşı kanalı tıkanıklığı olabilir. Doktorunuza sorabilirsiniz. Bizimki kapanır gibi oluyordu. Temiz elinizle göz kenarına bastırmayavak şekilde masaj yapabilirsiniz. Youtube da videoları var. Bir de ben tamamen kendi tercihimle temiz pamuğa su ile ıslatıp hafif hafif çapakları temizledim
badesmommy Cansubyzts merhabalar eğer tek gözde varsa gözyaşı kanalları tıkalı oluyor bebeklerin ondan dolayı oluyor. İnternette gözyaşı kanalı masaj videoları var gergün yapın korkmanıza gerek yok çok normal birşey geçmezse damla yazar doktor bizim geçmemişti damla 5 günde geçirdi
suhedaaaaa Cansubyzts Sık sık banyo yaptırın, yaptırmazsanız da pamuk yardımıyla göz çevresini kaynamış ılımış su ile nazikçe temizleyin. Göz yaşı kanallarına hafif masajlar uygulayın geçer inşallah bizim de ikinci ayında bitti. Bu dediklerimi uyguladım.