Serpil51 Sıfırdan alışveriş yapacağım Ne almalı ne almamalı Öncelikle annem çelik tencere seti almış Granit tencere gerekli midir Ayrıca demir döküm set almak istiyorum Çelik ve demir döküm olursa yeter mi Granit de olması gerekiyor mu ille de
Deletedmom_216 Serpil51 granit orjinal granit olmadigi surece saglikli degil. Onun yerine neoflamin setlerinden alabilirsiniz alcaksaniz
Serpil51 Deletedmom_216 orjinal olarak marka önerir misiniz granit olarak . Neoflam düşünmüyorum sağolun
Ebrar27 Deletedmom_216 ben aldım bin pişman oldum 15 gün olmadan soyulma başladı bide maalesef yapışıyor elde yıkamama rağmen mahvoldu
gzmmt Deletedmom_216 Yeni aldık o seti sapaız olanlarını inanılmaz güzel ve kullanımı çok rahat yemekler tane tane oluyor tek sıkıntı kapakta kol için boşluk var maalesef ama soruj olmuyor pilavım bile tane tane oldu
Ballilokmam11 Serpil51 granit korkmaz var asla tavsiye etmem 🤫döküm çok iyi oluyor bende almayı düşünüyorum annemde var yıllardır çokta memnunlar
Serpil51 Ballilokmam11 aslında yemekler için değil de pilav için granit şart mı demir dökümde ya da çelikte pilav oluyor mu
ipeksibel Serpil51 ben yapamıyorum dibi tutuyor Schafer in bir granit tenceresi var ondan çok memnunum tavalarim da Tefal çok memnunum
usenmedimyaptimbirvelet Serpil51 döküme berghoff Çelik için ya zwilling ya korkmaz ya hisar Bunlar iyi markadır Karaca,emsan,neoflam cart curt iğrenç marka bunlar yanıyor hep tencere. Ayrıca pilav için granite gerek yok ben çelikte yapıyorum daha lezzetli oluyor gerçekten.
allwrite usenmedimyaptimbirvelet bunların hepsine katılıyorum. Ek olarak çelikte hisardan memnun kalmadığımı (tabanı ince), Korkmaz’a ek olarak Aryıldız ve Fissler’i söyleyebilirim. Hatta birkaç tık daha iyiler.
defnesmom3 Serpil51 çelik tencere ve granit tencere şart granit çoğu konuda yardımcı oluyo demir döküm gerek yok bence çelik ve granit her türlü sana yararlı olur
Serpil51 defnesmom3 teşekkür ederim galiba döküm olarak bir tane alcam set almam , et yemekleri için kullanırım
asure Serpil51 granitler sağlıklı değil. Şimdiki aklım olsaydı çelik tencere seti, 1 tane demir döküm tencere ( o da şart değil de), krep tavası ve sahan alırdım
Serpil51 asure bende öyle düşünüyorum ya 5 yıl sadece granit kullandım onu da ben almadım hediyeydi. Artık kullanmak istemiyorum zaten sevmiyorum da o yüzden yeniden alcam herşeyi. Sahan ne oluyor acaba
asure Marka olarak da bu arada ben de karacanın granit ve çelik tencere seti var. İkisi de birbirinden berbat, hiç önermiyorum
Deletedmom_216 Ebrar27 schafer ki vardi bende de hic memnun kalmadim tahta kasikla bile bi sure sonra soyuldu cizildi hatta han kisimlari kabardi o derede kotuydu. Granit orjinal olmadigi surece asla onermiyorum.. hangi marka olursa olsun