busraala 4 aylık bebeğimde son zamanlarda prima care alerji yaptı. Marka mı değiştirmeliyim acaba, ne yapmam lazım :(
gnblkr busraala Prima premium çare bence de pişik yaptı. Pişik sadece yeşil tüp arko krem ile geçti burada okumuştum
ececikko busraala benim de yaptı prima premium care, doktor tavsiyesiyle “Sleepy ECOLOGİC adlı beze geçtik ve her bezlemede bepanthol pişik önleyici krem sürüyoruz kurtulduk diyebilirim
busraala gnblkr teşekkür ederim 🙏🏻 her şeyi denedim gerçekten bunu da deneyeceğim 🩷 bir de marka değiştirdiniz mi?
xdenoo Bez birden alerji de yapabiliyor başka bir sıkıntı da olmuş olabilir önce bi pişik kremi deneyin önleyici derim ecowellinki çok güzel biz onu kullanıyoruz
busraala xdenoo bepanthol kullanıyorum, pudra, sabun, zeytinyağı her şeyi denedim. Sizin söylediğinizi de deneyeceğim teşekkür ederim :)
ececikko busraala gece her uyandığında bez değişimi yapıyoruz doğduğundan beri 🙏🏻 ama her bezde yaptık primadada yaptık yani normalde idare eder diye düşünüyorum ben konforu açısından yapıyorum 🥰
busraala ececikko benim bebeğim gündüz asla uyumayıp tüm hakkını gece kullanıyor 😂 6 saat sürüyor uykusu, sleepy sızdırıyor diye duymuştum o yüzden sormak istedim ☺️
ececikko busraala biz sızdırma yaşamadık iki aydır bazen 5-6 saat uyuduğu oluyo sıkıntı olmadı hiç normal sleepy bilemem ama ecologic serisini tavsiye ederim 🥰