nevrq Merhaba kızlar oğlum birkaç gündür öksürük hırıltı burun akıntısı var ilaçlar pek fayda etmedi 7 aylık oğlum bende birkaç defa vicks kullandım bebeklere göre olanı bunun herhangi bir zararı var mı
nevrq nevrq pinkooo_02 ben göğsüne sırtına ve ayak altına kullanıyorum ve sıcak tutuyorum orayı iyi geliyor biraz ama birkaç yerde okudum zararlı deniyor
Dedektifgadget nevrq topuklarina zeytinyağı sarmısak kürü sürüp çorap giydirin 1 Çay kaşığı çörek otu yağı Yine sırtına göğsüne çörek otu yağı ve zeytinyağı yağı sürüp koyun yünü koyun bir bez ile ısıtıp Andiç pekmezi verebilirsiniz birde
sevde43 Dedektifgadget aynen bende çörek yağı ve udi hindi yağı veriyorum hamdolsun öyle atlatıyoruz ateş içinde gül sirkesi kullanıyorum
nevrq Dedektifgadget mutlaka deniyecem çoğu bebeklerde hastalık var benimkinde geçmek bilmiyor bir iki gün iyi diğer gün aynı
Minel-inannesi nevrq ayni anda hem göğsüne hem sirtina surmeyin. Dönüşümlü gunlerde bi gün sirtina, bi gun göğsüne sürün. Alerjik reaksiyon gosterme ihtimaline karsilik her kullanmadan once ayak altinda deneyin.
sevde43 nevrq hamdolsun biz faydasını gördük çay kaşığıyla 1 vya 2 saatte bir gülsirkesi içirmiştim vücudunuda gül sirkeli suyla silmiştim