Canım annelerim içim içimi yiyor her geçen gün iki tane oğlum var biri Nisan’da 4girecek diğeri Şubat’ta 2yasina girecek büyük oğlumda kekemelik var özel eğitim alıyoruz bir anda çocuk kekelemeye başladı çok da güzel konuşuyordu ama çok şükür rabimme cozumu var iyi ye gidiyoruz eğitimlerle sorun küçük kardeşimiz de o daha konuşmuyor net söylediği bir kaç kelime var aslında çoğu kelimeyi söylüyor ama hep yarım yamalak her çocuk bir değil buna kardeş de dahil biliyorum ikisini bir de tutmuyorum ama büyük oğlumun öğretmeni eğitim alması gerekiyor dedi devlete gittim ay bu çocuk daha küçük dedi çoğu şeyi anlıyor ama iletişim konusunda yani karşılıklı iletişim konusunda bizimde çok hatamız var ki eksik TV telefon derseniz en en en fazlasını söylüyorum ki 1 saati asmiyoruz o da abisinden dolayı bir de kimse yok gelip gittiğimiz bir arkadaşımız malum kis ayı parkada çıkamıyoruz özele gidelim dedik fiyatlar çok yüksek malasf büyük oğlumla ilgilenirken küçüğüm eksik kaldı nasıl tamamlarım ben bu eksik yanımızı kitap okuyoruz kartlara bakıyoruz konuşmadığı için artık kafa atar oldu duvara sunirinden öfkesinden yapboz yapmaya herşeyi tek tek söylüyorum yemek yaparken yanimada aliyorjm fakat abisi kıskanıyor oyunu bozuyor ikisi çok güzel oynuyorlar koşuyorlar zipliyorlar ama konuşma abisinde de sıkıntı olunca işler karıştı ne yapayım ben annelerim ne tavsiye verirsiniz biraz uzun oldu ama kusura bakmayın hakkınızı helal edin